Senin büyük saçmalık olarak gördüğün karı-kocanın birlikte verdiği karar. Bir kadın eşinin burnunun dikine gidemez, gitmemeli. Erkekte benim dediğim dememeli oturup konuşulmalı. He batıya uymak istiyorsanız buyrun uyun ama benim düşüncem dinde olması gereken nasılsa öyle olması. Ailesine gitmesinede diyecek birşeyim yok o konuda kendisinin gitmek istediğini belirtmesi lazım. Anne görmek ister, aileside aynı şekilde. Benim konuya aldığım şey gidip gitmemesi değil annenin bunca hakareti doğurduğu evladına kendinin reva görmesi. Bi çocuğa gelmedi etmedi diye bütün herkesi üstüne salmak mı doğru olan. Eşinde zaten hata var ben onu savunmadım. Sizin annen haklı, dedikleri haklı demenizi yanlış buluyorum. Diğer dediğim şeyide hala doğru buluyorum. Ne olursa olsun kimse karı-koca arasına şiddet, dövme, sözlü hakaret hat safaya çıkıp can yakmadığı ve kadının yardım istemediği sürece o aileye müdahele edemez. Herkesin bir ailesi, düzeni var. Eşiyle mutluysa diğer meseleleri oturup konuşması lazım eşiyle. Ki birde şu var öyle anneler var ki evlat kendi öz annesinin yanında rahat etmiyor belki kardeşimizde öyle bir durumda. Rabbim hiçbirimizi o duruma düşürmesin