Kayananmla tartışmış tık önceki postumda var ses kaydını tam dinlediğimde beni hırsızlıkla itham ediyor Allah 3 torunum bı oglumdan uzak onun içine ılımasin dert olsun diyor ama bakın yine söylüyorum ben almadım yemin ederim Kur'an'a el basarimki ve o kaybolan paraları annemlere verdigimi düşünüyor öyle beddua ediyor ne yapmalıyım ya valla kafayı yiyecem utanmazlar eşimde kızmıştı dün gorumlerime o iki orusbuyla fıs fıs konuşuyor falan dedi bugünde eşime neler yazmışlar şuan ayrılacak durumum yok eşim şehir dışı çalışıyor bide maalesef tek oğlan şaşırdım kaldım bende hakkımı helal etmiyorum hem hakkima giriyor hem iftira atıyor ne yapmalıyım
Allaha havale et ve bir daha muhatap olma hiç biriyle. Allah yukarıda görüyor iftira çok kötü bir şey elbet çıkar ortaya sen merak etme. Sen kendini bildikten sonra kimin ne düşündüğünü takma. Eşinde sana inanıyorsa gerisi çokta mühim değil
Haksız beddua döner dolaşır sahibini bulur. Allah em iyi adalet dağıtıcısı. Allah'a sığın
Ben esime anlatırdım. Dinletirsim hatta. Bundan sknra kaynanan dusunsun. Mesafe koyar gorusmezdim.
Eşim dinledi ses kaydını öyle dedi işte gorumlerime iki orusbu la fıs fıs konuşuyor diye eşime dün akşam sordum bana inaniyormusun dedim inanıyorum dedi
O zaman kot mesafeni bacim, kocanda ogrenmis madem, birak bundan sonra o halletsin
Allah biliyor ya. Sabırlı olmaya devam et. Eşin sana destek oluyorsa siz bunuda atlatırsınız. Ben yaşlılara su gözle bakıyorum. Yani yaşlı yaşasa en fazla 10 yıl belki o kadar değil 10 yılda Allah sabrını verir katlaniriz idare ederim. Yoksa çekilecek zulüm değil ölüm Allah'tan evet ama yaşlılıkta ölümün habercisi. Sen sabırlı ol. Yaptığı çok büyük günah öte tarafta hesap verecek. Almadigin için yemin etmene gerek yok. O parayı alan kişi kendini biliyordur zaten. Sen kendinden eminsen takma kafana kime yedirdiyse ona sorsun kimi eve aldıysa ona sorsun. Yanında ona bakıcılık yapana değil.
Aynı benzer olay başıma geldi eşimle gittik annesini kardeşlerini şikayet ettik almadıysanız düşünmeye bile gerek yok
Alzheimer başlangıcında öyle sanrılar oluyor anneannem de yan komşu paralarımı çalıyor diyordu
Allah bana yardım etsin alzheimer olursa yalan atsa bile kızları kavgaya cikar
Ne çalındı ise inşallah suçsuz olduğun ortaya çıkarda oda utanır ne deyim yukarda Allah var
İnşallah canim
Ben kendimi biliyisam Allah'ta goruyorsa çokta umursamam..................bı arkadaş vardı o geldi aklıma kaynanası çocuklarını severken Yavrumun yavrusu yılanın yarısı dermis hep bizimki çok sonra fark etmiş ona dediğini☺️
Gel Kur'an'a el basalim sen caldigima yemin et ben de calmadigima . Allah görüyor Allah'a havale ediyorum sizi de.
Ben Allah a havale ettim onu ama bu seferde görümler basladi msj falan atılıyor arıyorum ben annemlere poşet poşet malzeme cekiyormusm da falan falan isim de yok bıktım yemin ederim o kadar tiksindimki
Annen canım kime ne cevaplarını ver
Anneme söylemedim ki kadının kalbi var saçma sapan yok yere bı laf çıkardılar ne diyimki
Ne değişik insanlar .
Öyle maalesef
1,492,977 soru
24,394,276 cevap
349,573 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın