0 oy
265 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (890 puan) tarafından
Zaten hayatım sporlarla diyetlerle geçiyor ama sürekli gözüm aç sürekli azıma birşeyler atmak istiyorum neden böyle acaba suyu az tükettiğim için mi merak ediyorum midem ne zaman küçülcek duygusal açlık mi acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
İnsülin direnci baktır kuzum. Bir de sürekli diyet spora da alışıyor bünye. 
(890 puan) tarafından
Canom.zaten ınsülin direncim.varda bunun önüne nasıl.gecicem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Miden geniş canım ve alışkanlık haline gelmiş olabilir
(890 puan) tarafından
Valla küçülsun ıstiyorum
tarafından
Zamanla küçülür canım esimmde diyet artı spor yapıyor daha yeni başladı şuan o da çok acikiyor ama yemiyor yemezsen zamanla küçülür demiş sende öyle yap ve kiraz sapı çayı var marketler Dr muhakkak iç afedersin büyük abdeste çıkarıyor sürekli çok faydasıni gördü eşim
(890 puan) tarafından
Ondan var zaten bende evde leslie yapıyorm ic bacağım çok var umarım giderrr
tarafından
İnsallah
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canımmm o sudan kaynaklı bak canın bir şey istedğinde git iki bardak su iç daha istyormu . Birde her yemekten önce bir su bardağı iç ve yedikten sonra iç. Susuzşuk öyle bir şey
(890 puan) tarafından
Emzirdiğinz halde mi ayda 5 kilo verdiniz benim oğlum 11 aylik acaba 5 kilo vermem mümkün müü
(2,568 puan) tarafından
Evet sadece anne sütü veriyorum. Onun dışında bir sey vermiyorum sadece toplu ortamda huzursuzsa salatalık falan emiyor. Benim kontrolum altında.  2 haftada verdim 5 kilo. Sabah kahvaltısını bol yapıyorum aşırı yiyorum. Yani tam doymadan kalkmıyorum. Şekerli içeceklerinicr tealeri çıkardım hayatımdan. Öğlene kadar bıl su içiyorum acıkmıyorum. Acıkırsam elma falan yiyorum. Aksamda 6da normal yemek ama böyle yanında ekmek falan yemiyorum bol su içiyorum.
(2,568 puan) tarafından
Dısarda yürüyüş yapıyorum. Yapamasam bile evde bacak egzersizleri yapıyorum. Günde bir kez neskafe içiyorum. Daha iyi hissediyorum kendimi
(890 puan) tarafından
Valla kuzum cok motivasyon oldu bnada teşekkür ederim özelden de yazışalım olur mu peki boyun kaç hedef kilon kaç
(2,568 puan) tarafından
Olur canım motivasyon çokk önemli 168im normal kilom 65di evlendikten sonra 77 kiloda hamile kaldım 110 kiloya kadar çıktım. Şimdi 97ye düştüm. 2 hafta içinde verip bir beş kilo daha verip 92ye düşücem inşallahhh. :D vermek çok kolay ama nefsi tutucaz canısı burda işte şerbetli içecekler abur cubur ekmeği tam buğday yiyerek. Motivasyon bozmucaz azcık dişimizi sıktıkmı çok güzel 2 aya kendimizi derleyip toplayacağız

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 665 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde senugmelzo (18 puan) tarafından soruldu
+3 oy
31 cevap 821 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Yusufummmmm (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,062 göst.