0 oy
869 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (350 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Önceki postlarıma bakarsaniz beni hatirlarsiniz belki o olaydan sonra evli oldugum kisi diyeyim isten cikardim hemen sonra askere gitti gideli bir ay oldu ben suan ailemin yanindayim kafami topluyorum dusunuyorm o kadar zormus ki o gunler cok zordu suan daha iyiyim aileme söyledim ailem bana inanmadi ona inandı yapmamistir dediler ama askerden gelene kadar dusun dediler onlarda yuvamın yıkılmasını istemiyorlar o kadar cok emek verdim ki kizlar anlatamam ve kendimi aklıma geldikce cok degersiz hissediyorm. ondan o kadar sogumusum ki normalde dayanamazdm onsuz ama hic umrumda degil askerde olmasına ragmen arıyor hemen kapatmaya calisiyorm telefonu hic sesini duymak istemiyorm ordayken bile hala daha beni begenmiyor sen boylesin şöylesin diyor mutlu degil o da benimle güvenim kalmadı aklımdan atamıyorm galiba onu hayatımdan cikarmadigim sürece de atamıcam sizin düsünceniz neler kızlar

9 Cevaplar

+1 oy
(3,550 puan) tarafından
O adam dan koca olmaz bacım 
tarafından
O herkes evi değil o adamla sen evlisin canım sen ne istiyorsun bu önemli
(350 puan) tarafından
Bilmiyorm bi yandan emeklerimi fedakarliklarimi dusunuyorum ziyan olmamasıni istiyorm hep yapıciydim bu zamana kadar hep cabaladm bi yandan artik son nokta daha olmuyor zorlama tuğçe diyorum zorlarsan ömrün hepa olucak diyorum
tarafından
Adam senin emeklerinin içine etmiş bacım daha niye çabalayasın
(350 puan) tarafından
Evet etti dogru diyosun saol bacim derdimi dinledin
tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim ❣️
-Reklam-
0 oy
(85 puan) tarafından
O adamdan sana koca olmaz bacım ama yine de sen bilirsin 
(350 puan) tarafından
Askerden gelince duzelir diyor herkes ama daha kötü oluyor
(85 puan) tarafından
Ay lütfen sakın inanma ya bi kere sen aldat bakalım o snn için düzelicek diye düşünücek mi inanmayın böyle laflara lütfen hayatını mafetme
(350 puan) tarafından
Onlarda düzelmedigini gorsün inansın herkes istiyorum aileme kabul ettirmek istiyorm bu durumu kabullenemiyorlar onlarda mecbur bekliyorm askerden gelmesini
(85 puan) tarafından
seni aldatan adam seni sevmemiştir ya sevmiyordur bu kadar kendinizi basitleştirmeyin  hadi sende aldat bakalm noluyo namussuz derler erkek yapınca erkek o ya yapar saçmalığa bak ya ailene ne kime ne senin bi önemin yok mu ya da yaşın küçük demekki senin kararların umursamıyorlar değişik bir aile yapısı ...
(350 puan) tarafından
Ailem benim genç oldugum icin cahil oldugumu düsünüyor sabretmemi istiyor 25 yasim
0 oy
tarafından
Askerden gelince kim düzeldi de eşin düzelsin hep eski kafalılık bu evlenince düzelir cocuk olunca duzelir askerden gelince düzelir biraz zaman gecsin düzelir alışınca düzelir yok oyle bi dünya 
(350 puan) tarafından
Yok aynen 5 sene düzelmesini bekledim öyle diye diye allahtan cocugum yok istemedi hic bir zaman benden cocuk nedeni çozememistim
tarafından
Kendini biliyo demek ki canım. Bence kanma kimseye senin ne yaşadığını senden iyi kimse bilemez o insanida senden iyi anası bile tanıyamaz son karar senin eksilerini artilarini koy önüne bak bakalım çekmek zorunda miymissiniz 5 senedir bu adam sana katmış bide aldatmis ahlaksiz.. 1 siddetin 2 de aldatmanın bahanesi olamaz karakter meselesi
(350 puan) tarafından
Siddete varana kadar ailem anlamıcak beni ama biliyormsun belki o zaman bile sabret dicekler gine kadınlar hep boyle cekiyor mu ya
tarafından
Cekmek zorunda kalan cekiyo canım sen kendi hayatını kurtarmaya bak iyi düşün
0 oy
tarafından

En doğrusu bitirmek ve yeni bir sayfa açmak.. 

0 oy
tarafından
Kimse düzelmez çocuğunuz yoksa kurtulmaya bak ailelerde kızı verdikten sonra kabullenemiyorya sinir oluyorum yahu kızınız mutsuz siz sahip çıkmazsaniz kim sahip çıkar .. 
(350 puan) tarafından
Yuvam yıkılsın istemiyolar ama yapcak bisey yok zorluyoruz
tarafından
Çocuk olunca ozaman mecburi evlilik yaşıyorsun canım bir insan degismez
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Canım mutlu değil isen nereye kadar kendine acı cektirebilirsin ki sonuçta o adamla bir ömür geçirebilecek mısın onu düşün Allah yardımcın olsun
(350 puan) tarafından
Saol canım düsünüyorm
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm evet seni hatırladım yalanlarla dolu bahaneler uydurmuş iyi düşün taşın bir laf var 1 kere yapan hep yapar düzeleceğine inanıyorsan  bekle belki askerlik ikinizede iii gelir kıymetinizi anlarsınız
(350 puan) tarafından
Insallah canım saol hayırlısı olur insallah o kadar cok dusunuyrm ki devam etsem cocuk olsa daha kötü olursa hersey cocuga yazık cocuk yapmayıp beklesem daha nereye kadar beklicem bosansam bosanmakta zor arkadasim kac senedir bosanmaya calısıyor hersey sıkıntı ailenin yanında olucan ailen sıkıyor tekrar evlensen guvenim kalmadı istemiyorm artık hayat cok zor ya allah herkese sabır versin
0 oy
tarafından
Barissaniz da ondan koca olmaz bacim kusuru karşı tarafta arayan kendi kusurludur neyini begenmiyormis
(350 puan) tarafından
Moralini bozuyormusum onu eglendiremiyormusum sıkıyormusum eskiden boyle demisim orda dusunuyor bana saldıriyor kin besliyor orda bana karsı icinde hep ofke var bana ondan sonra nasılmıs sen bana bunu demistin diyor ama hic dusunmuyor ben onu durup dururken mi dedim ben askerdeyim sen bana bisey diyemezsin idare ediceksin bisey desem yaziklar olsun ben askerdeyim sen ne diyosun ben burda ne cekiyorm senin haberin var mi diyor basliyor gene bana bagirmaya bilmiyrm düzelir gibi durmuyor
0 oy
tarafından
Sen demişsin zaten kuzum onu hayatindan çıkar ve mutlu ol bu dünyaya bir kere geliyoruz onuda annasinin babasının eğitip terbiye edemediği adamları yola getirmek için harcamaya gerek yok 

Bir adamı ne askerlik ne evlilik ne çocuk duzeltmez
(350 puan) tarafından
Baska yolu yok gibi duruyor askerden gelsin konusucam hayirlisi olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Emirinanasi (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 419 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 333 göst.
0 oy
16 cevap 612 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,684 soru

24,143,155 cevap

334,563 kullanıcı

...