0 oy
843 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (133 puan) tarafından
Bilen biliyor eşim yeni çıktı cezaevinden neyse ben kaynanamla oturdum 10 sene evimi de yeni ayırdım sayılır....herşey güzel giderken bir anda başladığımız yere döndük işim çalışmıyor şuan ev kira ev sahibi de arayıp duruyo etrafımızda da destek olacak kimse de yok üçüncü çocuğuma hamileyim şuan oğlum 8 yaşında kızım 5 yaşında üçüncü çocuğu da istedik yaşımız gençken bı tane daha çocuğumuz olsun dedik iki aylık hamikeyken işleri bozuldu...biraz önce de tartıştık odama girdim kirayı veremedik ister istemez stres yapıyorum bende 10yil annesinin evinde yaşadıklarımı ben biliyorum hiç bir kızı doğru düzgün gelmezdi gelseler bile nasıl gidceklerini şaşırırlar öz annelerini onlar cekemedi ben çektim kocam için çocuklarım için korkuyorum tekrrar onun evine dönüp yaşadıklarımı tekrar yasiycam diye en kötüsü kaynanamn diline düşmek ;( YAŞADIKLARIM COK ETKİLEDİ BENİ ÇOK PİSKOLİJİM BOZUK NE OLCSK NASL OLACAK BİLMİYORUM ŞAŞIRDIM KALDIM

8 Cevaplar

+1 oy
(714 puan) tarafından
Bir gün oğlum olursa çok iyi bir kaynana olucam rabbim o günleri nasip etsin ya bir annelik yapmak bu kadar mı zor geliyor bu karılara anlamıyorum neden kayırırsın ne istiyorlar şu gelinlerden vallahi artık yıldım bütün dünya beni dinleseydi söylemek istediğim tek şey şu gelinleri artık rahat bırakın olurdu herhalde 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardim etsin kuzum .Sen baska cocuk yapma ama .Bu konuda dikkatli olun.Parasizlik en cok onlari etkileyecek cunku.
tarafından
Anliyorum seni.Bundan sonrasi icin dikkat et kuzum .Gecmise bir sey yapamiyoruz maalesef .
(133 puan) tarafından
Doğum yaptığım anda baglatmayi düşünüyorum zaten 25 yaşındayım ama bı kaç kişi 30dan önce yapmiyolar diyor devlete gidiyorum zaten muaneye gittiğim de sorcam doktora
tarafından
meltemcim 35 den once bağlatma yapilmiyo tıbbi  bi kötü rahatsızlığın yoksa
tarafından
Korunun kuzum .Esin korunsun .Sen de ilac vs arastir doktora sor.Evet 30 dan önce baglamiyorlar ve dini acidan da uygun degil diye biliyorum
(133 puan) tarafından
Çok pişman oldum zaten babasıyla tartıştıktan sonra Allah'ın zoruna gitmesin değişik bı duygu
0 oy
(186 puan) tarafından
Çok üzüldüm cnm durumuna başkada çaren yok gibi ya
(133 puan) tarafından
Bilmiyorum beynim başka diyo vücudum başka refleks veriyo geceleri uyurken kulağıma pamuk tıkar öyle ystardim  hakkımda konusulanlari duymamak için
(186 puan) tarafından
Ahh cnm azda değil 10 sene Allah kimseye muhtaç etmesin inşallah gerek kalmaz
(133 puan) tarafından
İnşallah olmaz öyle bişey kafayı yerim yoksa hem onun dilene düşmek var hem yaşadıklarımı tekrar yaşama korkusu var ailem de yanımda değil zaten bı başımayım buralarda
(186 puan) tarafından
Neyse yasiyorsun cnm ailen nerde oturuyor
(186 puan) tarafından
Keşke bı iş bulup çalışsa cnm esin
(133 puan) tarafından
Ben İstanbul'dayım onlar Ankara'da babam başkasıyla evli annem de kendi halinde allahdan başka kimsem yok yani benim burda cektiklerimden haberleri bile yok
(186 puan) tarafından
Çok üzüldüm cnm Allah yardımcın olsun baban çokta uzak değil ama başkasiyla evli olunca işler değişiyor inşallah ama inşallah muhtaç olup gitmek zorunda kalmazsınız cnm bol bol dua et kendine hamilesin inşallah kabul olur duan
(133 puan) tarafından
Ediyorum etmem mi varlık da yoklukta duamı heo ediyorum ama inan ki gücüm kalmadı artık
0 oy
(308 puan) tarafından
Hamileliğin rahat geçiyorsa cocukları kaynana na bırakıp çalışabilirsin hem doğum parası da alırsın rahatlarsınız 
(133 puan) tarafından
Gittim geçen hafta hep ugrastim ama yok vermiyolar verdikleri bir milyar pandemi parası onu almışsın diyolar bana
(308 puan) tarafından
Keşke gebe kalmadan önce yada başlarda işe girebilme durumunuz olsaydı hem eve ek maaş olurdu hemde cidden cocuk parası olmuş 9 bucuk milyar sizi baya idare ederdi
(133 puan) tarafından
Abla ben İstanbul'u BİLMİYORUM ki nerde nasıl çalışıyim bı mesleğim yok lise mezunu bile değilim 10 yıl oldu burdayım ama 10 dkkalik mesafeye bile tek gidemem
(308 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun :/
(133 puan) tarafından
İnşallah abla inşallah
0 oy
(197 puan) tarafından
Anaaa beni anlattı sanki
(197 puan) tarafından
Ooo o iş kötü işte. Ndn nikahsız duruosun kuzum. Kıyın nikahınızı en azından çocuk vs de var bak. Yardım falan çıkar.
(133 puan) tarafından
Ona da fisrat yokki fotoğrafları çektirdik sağlık raporu aldık öyle kaldı
(197 puan) tarafından
Mutlaka o işi halledin. Sosyal yardımlaşmaya işkur a vs başvurun snea
(133 puan) tarafından
Eşimin 4 yıldır işkur da kayıdı var ama bişey çıkmadı
(197 puan) tarafından
Onlar çağırmıo ki sen gidip sorucaksın yani en azından burda öle. Yaşadığın şehrin itiraf sayfalarında genelde eleman arayanlar paylaşım yapar. Oralara baksın. Şok marketler sürekli eleman alıo.
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Durumunuz yoksa yapacak birşey yok. Ayrıca yardım için belediyeye, kaymakamlığa falan başvurabilirsiniz. Yardım ederler.
(7,117 puan) tarafından
Canım bir yorumun altına yazmışsın şimdi gördüm de, nikahiniz yokmuş hala, lütfen nikâhı hafife almayın bu kadar. Yanlış anlama beni fakat çocukların zina üzerine doğmuş oluyorlar, eğer dini nikahiniz yoksa. Herşeyi geç öncelikle nikâhınızı en kısa zaman da halledin.
(133 puan) tarafından
Dini nikah var da resmi nikah yok
(7,117 puan) tarafından
Eşine baskı yap, en kısa zaman da kiydirin canım. Yarın birşey olsa Allah göstermesin hak iddaa edemezsin.
(133 puan) tarafından
Kaynanamın aklı çıkıyor zaten onun evi kendinin eşimde tek erkek çocuğu ablaları biz bişey istemiyoz ev kardeşimizin demişler zamanında şimdi kaynanam da nikah olacağımızı duyunca tripe girmiş
(7,117 puan) tarafından
Yok artık. Insan evladı için varını yoğunu döker ortaya. Görümcelerin ne güzel  düşünmüşler. Nasıl içine siniyor,  kayınvalidenin  nikahsız yaşamanız .
0 oy
(59 puan) tarafından
Eşinin işi yok mu  bi de nerde yaşıyorsunuz İstanbul ise belki yardımcı olabilirim senin adına üzüldüm Rabbim dar günler göstermesin
(133 puan) tarafından
İstanbul'dayım evet abla
(59 puan) tarafından
Ay abla deme ben senden küçüğüm Büyükçekmeceye yakın mısınız
(133 puan) tarafından
Bilmiyorum ki Maltepe tarafındayiz biz
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım eşinin ailesi yardımcı olmaz mı kardeşleri felan yada senin
(3,679 puan) tarafından
Güzel kalbinden öperim canım benim inşaallah :)
(133 puan) tarafından
Allah'ım hayırlısını versin yüzümüzü güldürsün bazı insanların postlarina o kadar imreniyorum ki işte koltuk takımı Alcam nasıl olsun yatak odama perde alcam bu model nasıl Allah'ım bana da öyle dert nasıl etsin şu yaşta cekmedifim kalmadı en çok da maneviyattan çektim
(3,679 puan) tarafından
Kalbini temiz tut canım kiminin evi lüksdur ama evinde huzur yoktur kimi zengindir kocası sıkıntılıdır
Buda senin imtihanın Rabb'im mükâfatını güzel etsin inşallah
(133 puan) tarafından
İnşallah aminnnnn istediğim fazla bişey yok aslında iyi kötü gecinelim yeter onu bile beceremiyoruz ben kaynanamın evine tekrar dönersem yanarım
(3,679 puan) tarafından
İnşaallah olmaz canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 739 göst.
2 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
+1 oy
6 cevap 306 göst.
0 oy
12 cevap 466 göst.