0 oy
740 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün gece bir post açmışdım bazı arkadaşların dedikleri bana kırıcı geldi uzaltmıycam biran sinirle  bende ilk önce admine yazdım hesabımı silermisiniz diye sonradan düşününce bilmediğim bazı konuları burda öğreniyorum hemde vakit geçiyo eğleniyorum diye düşündüm tekrar yazdım baş admine vazgeçdim burda kalmak iyi geliyo bana dedim  geri dönmedi daha hesabımı silmediler henüz şimdilik buradayım silinmezse lakin kırıcı yorum yapanlarada  kendimce yorum yapmama kararı aldım bütün yaptığım yorumları okuma şansınız olursa kimseyi kırmadığımı anlarsınız hiçç bana göre değil çünkü siz siz olun sizden ricam kirmayın kimseyi lütfen elimden geldiği kadarda bildiğim bir konu olursa yardimcı olmaya çalışalırım yinede herkese yorum yaparım burda olmayı seviyorum çünkü yanlız hissettiğim zaman buraya yazınca kendimi daha iyi hissediyorum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birbirinizi hiç gormuceginiz insanlar için can sıkmaya ne gerek var ki boşveriiin 
tarafından
Kız uzulme benimde ilk gebelik olmusdu bundan 6 yıl öncemi neydi 19 haftalikdi aldirmak zorunda kaldim ama oğlum var bitane 4 yaşinda simdi ikincisi geliyo kismetse yeter bana rabbim izin verirse iki bebe
tarafından
Allah bagışlasın canım benim de her gunum korka korka geçiyor ama hayırlısı veren de Allah alan da
tarafından
Korkma rabbim bilir herseyin en iyisini dua et sen yeterlj bende öyle yaptım bak ikincisi hemde kismet oldu işde
tarafından
Öyle yapıyorum kuzum çok sağol :)
tarafından
Sende canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sevindim canim iyi yaptin kal senin yoklugun bu gun cok belli oldu<3

tarafından
Ben elimden geldiği sürece yorum yaparim
0 oy
(2,483 puan) tarafından
En dogru kararı vermişsin canim 
tarafından
Çünkü ciddi anlamda yanlız hissediyorum kendimi dediğim gibi kırıcı yorum olursa cevap vermiycem
(2,483 puan) tarafından
Cevap verme yada veriyosan bu yorum icin tesekkur ederim de geç
Cunku kırmaya deymiyo 1 dakika sonra yasicagimiz belli degil
tarafından
Bencede aynı dediğin gibi yaparım
0 oy
(468 puan) tarafından
Nolduki canım
tarafından
Yaa dün bi post açmışdım hastane cantası icin anneler neler hazırladınız gibisinden benim ilk doğum oldu ama ben çanta yapamadım şimdi yaptım hani dinleyince böyle hoşuma gidiyo heyecan sarıyo beni falan dedim neymiş sorumun cevabı varmış yorumlarda hep aynı soruları falan sormuşum ne bilim işde kırıldım alındım bende çıkacaktım burdan adminede dedimde beni sil diye sonra vazgeçdim yazdim bilmiyorum silerse yeni hesap açarım artik silmessede bu hesaptan devam
(468 puan) tarafından
Çok basit bişey için kırılma burda neler yazılıyo omu rahatsız ediyo takma canım üzme kendini böyle şeyler için :)
tarafından
Şu cocuk doğsa böyle olmazdım ben de hamilelik yapıyo her olur olmaz şeylere alınır aglar oldum
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Aynen sen direk hakaret eden rahatsiz eden bikdir yorum gizleriz  sen degil iar suclu olup ceza alsin sen keyfine bak
tarafından
Edit misiniz sizi takip ediyorum ben okadar güzel yerinde yorumlar yapiyosunuzki cok beğeniyorum cidden vede insanları kirmadan aynı benim gibi teşekür ederim allah razı olsun
(12,762 puan) tarafından
Evet ediyorum cok sgl cumlemizden allah razi olsun
0 oy
(11,879 puan) tarafından

• Sevindm..    :):angel:
tarafından
Ne yalan söyleyim bende sevindim açıkçası burası iyi geliyo yaaa  vakit gecirmeye çalışıyorum burda birde herşeye yorum yapıyorum elimden geldiği kadar umarim yararli olabiliyorumdur
(11,879 puan) tarafından
Aynen. Dunki paylaşımınıza da yazdm ztn gayet yerinde ve tatlı dilli yorumlar yapıosunz ☺
tarafından
Ben yine dediğim gibi elimden geleni yapayım da kendileri bilir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 849 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meltem ismetcan (133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,098 soru

24,053,780 cevap

329,814 kullanıcı

...