İlk arkadaşın paylaştığı postu ve yorumları okudum eşime. Bazı yorumlara güldü falan ) ( arkadaşın paylaştığı post " eşiniz evde ki hangi eşya") sonra sen söyle ben evde neyim dedim. Evimin kolonusun dedi işaret ederek bende ona sende evimdeki aynasin dedim. Anlamadı. Bakmalara doyamıyorum dedim güldü geçti odun aynı soruyu siz eşinize yönetin ben bu evde hangi eşyayim diye. Cevapları bekliyorum )
İreeeemmmm sordum kııızzzz çatal bıçak seti gibisin dedi. Sebebi de her çeşit her işe yarayan takım gibi. Her işe yetişiyosun dedi. Kahkaha atıyorum hala hahahahahah :F
Bu evdeki yanan ışıksın sen olmasan kararır dünyam dedi yavvvv bir kere daha sevdim
AhahahahAllah Allah dedı aynen boyle gulerken dedi nerden cıktı ya dedı cevap ver sen dedım durdu durdu bardak dedi neden dedım kırılgansın ondan dedı :D
Koltuk dedi neden dedim ne biliyim koltuğun üstünde oturuyon şuan dedi ne kadar romantik olduğunu anlamışsındır kuzum hayır soruyu da anlamadı bence hödük cevaba bak ya gebelik şeysinde gördüm ben de sana sordum dedim beni ordakikerle kıyasalama dedi tamam dedim boşver sen çay içmeye devam et
Benimkide telefonum olurdun heryere taşirdim seni dedi romantiklikmi yaptı anlamadım
Ocak çünkü karnını doyuruyormuşum
1,467,057 soru
24,038,787 cevap
329,043 kullanıcı