0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Babamlara geldık tatil ıcın evlerı mustakıl bız ust katta kalıyoruz, yan mustakıl evde bır teyze oturuyor cok tatlı cok ıyı ama sabah 5-6 gıbı balkon yıkıyor yıkarken balkonun demırlerıne elındekı faraşla vuruyor şak şaaak şaaak sabah zannettım evde bırsey dustu yere, kızımda aynı zıpladık uyandık gerı o ladar zor yatırdım kı bir de rahat yarım saat aynı sesı cıkarıyor, dün sabah kalkyım pencereden baktım gördu benı ‘kızım uyandırdım mı bende yıkamadan duramam yarın ses etmem dedı, bu sabah daha buyuk sese uyandık faraştan zıyade kovayı cevırmıs vuruyo suyu aksın dıye, cocugu yatıramadım gerı 5bucuktu kalktık ayaga, camı kapatsak sıcaktan yatılmaz, 2 hafta burda kalıcam ben kalbını kırmadan ne desem? Babamalra soyledım onlarda uyanıp gerı uyuyomus kalbını kırmayalım dedık dıyolar da cocuk gerı uyumuyo uyanınca korkup aglıyor, yandaki komsuyla bu yuzden kavga etmısler gorusmuyolarmış 

6 Cevaplar

0 oy
(1,068 puan) tarafından
Valla ne dersen de eger alismissa yapar benim anneannemde aynı sabahın bir vaktinde baslar halı silkelemeye kolay kolay vazgecemiyorlar ben sorarım bazen niye böyle yapıyorsun diye de içim rahat etmiyor der 
tarafından
O kadarda yaşlı kı yani ama huy edınmıs heralde
(1,068 puan) tarafından
Kesinlikle öyle temizlik takıntısı vardır belki de
-Reklam-
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Okurken sinirden nevrim döndu
tarafından
Ya bende sınırlenırım normalde ama pamuk teyzeler olurya oyle bısey, sabah kahvaltı yapıyoruz benı cagırıyo gel kahve ıcelım senle dıye nasıl tatlı nasıl masum ama huy edınmıs kadın
0 oy
(7,618 puan) tarafından
Sabahın 5 inde teyzenin de derdi neymiş yatıp uyusa ya. Çocuk uyuyaniyo geri uyumuyo sesten dolayı gün içinde uyumadığı içinde çok huysuz oluyo teyze biraz daha geç bir vakitte yıkasan olmaz mı diye söyle belki işe yarar bilemedim 
tarafından
Ya ama dun sabah gordu pencereden benım kızın agladıgını da duydu mahcup mahcup bır daha ses etmem kızım dedı uzulsun de ıstemıyorum bıryandan dıyorum evın sahıbı de degılım gıdıcem ama 15gun az degıl
(7,618 puan) tarafından
Yumuşak mizaç ve ses tonuyla söylesen bişey olmaz ki,kalbini kırmış olmazsın yani bizim için önemli değil ama kızım uyaniyo geri uyutamıyorum teyze beni yanlış anlama gibi söylersen bir sorun olacağını sanmıyorum
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Teyzenin o saate derdi neymiş ki yıkıyor hemde her sabah ne desem bilemedim yani
tarafından
Huyuymus o babamlarda 2 senedır burda her sabah yapıyor dıyolar
0 oy
(54,187 puan) tarafından
elayi uykusundan kaldirdiklsrinda üçüncü dünya savasini çıkarasim geliyodu hala daha öyle ☺️
0 oy
(496 puan) tarafından
Bizim mahallede de aşırı ses yapıyorlar gece gündüz mahalleye oturup bağırırlar gulusurler çocuklar desen keza öyle çocuğum uyuyamıyor zar zor uyutuyorum geri uyanıyor sesten evin ıçinde bagrisiyolarmis gibi ses geliyo. Bisey diyemiyoruz ne diyelim. Geçen bir hapşırdı biri çocuğum irkildi o derece. Insanların kalbini kırmayalım derken sınır hastası olacağız 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,877 göst.
0 oy
22 cevap 1,382 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (28,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 727 göst.
+2 oy
7 cevap 294 göst.
4 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zkyrs (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler