0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar merhaba eşimin değerleri düşük morfoloji 1 sayısı 12  

Total  molilite 25  ileri hızlı hareket 2 yerinde hareketli 15 uroloji tup bebek dedi ali Osman bey var Esra Erol tup bebek yaptırdığı yer ordan randevu aldım ama  bu değerlerlr tup bebek olur mu  ve adetli değilim 3 gun oldu biteli adetim birdahaki adete mı çağıracak   beni aydınlatıröısımız bende buralara bebişimin son günleri doğurdum sonunda yazmak ısıtıyorum hiç anne olamocam diye korkuyorum sonuc nasıl ilerliyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi
Değerler konusunda bir bilgim yok

Ama şöyle 

Adet zamanı size çağıracak doktor

Sonrasında yumurtlama takibi yapacak 

Belirli iğneler vericek 250 ml doz ile başlanıyor bünyeye göre 500 e kadar çıkıyor 

Yumurtalarınız yeterli sayıya ve büyüklüğe geldiğinde 

Yumurta toplamı işlemi yapılıyor 

Eşinizden sperm isteniyor 

Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum 

1 ay bekletiyorlar sizi rahhminiz toplanıyor yine bazı ilaçlar kullanıyorsunuz

3 embriyo transferi yapılır yasal sınır budur 

Embryo transferinde uyanık oluyorsunuz ama yumurta toplama işleminde ufak bi anestesi veriyorlar yarim saatde uyanıyorsunuz zaten 
(108 puan) tarafından
Canım  cok sağol bekletiyolar demişsiniz ya toplam kaç ay  sürüyor bu işlemler
tarafından
3 ay sürüyor canım
(108 puan) tarafından
Gene Bi süre alıyor yani anladım canım
tarafından
Dondurulmuş embriyo bu şekilde birde taze embriyo transferi var ama onu bilmiyorum canım
(324 puan) tarafından
Benim 5 ay sürdü yumurta alındıktan sonra Yumurtalık dönmesi yaşadım bir ay o geçti rahim bozuldu ilaç değiştirdik en sonunda oldu sabırlı olman lazım ve asla morel bozma Allahım güven en hayırlı zamanda olur inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olur esiminde morfoloji dusuktu . Rabbim sana hayirli saglikli evlatlar versin 
(108 puan) tarafından
Amin inşallah nasıl yol ilerlediniz eşiniz ilaç kullandımı
tarafından
. Sadece bi tane kullandi kutunun icinde 4 tane vardi 2 ben 2 esim icmisti .
(108 puan) tarafından
Peki  uroloji mi verdi yoksa tup bebek doktoru mu
tarafından
Tup bebek doktoru . Urolojiyle hic isiniz yok kuzum.
tarafından
Ozelden yaziyorum canim tup bebek hikayemi
0 oy
(8,249 puan) tarafından
Şekil bozukluğu var . Bence tv den degilde tam teşekküllü bir hastaneden randevu alın . Senin hormonlara adetin üçüncü günü bakacaklar rahmine bakacaklar sonra ilaca başlayıp yumurta büyütüp onları toplayacaklar eşinden de örnek alıp onları dollendircekler sonra haber bekleyeceksin beşinci güne kalan olursa en iyisi oluyor ama onunda kalitesi var a- b c kalite diye . Tabi bazen bunlarin hiç bir önemi olmuyor rabbim vercekse en kötü kalite embriyodan bile bebek sahibi olabilirsiniz... Daha sonra embriyolari annenin rahmi hazır olduğunda zerk ediyorlar bu çok kolay bir işlem hiç korkulacak bir şey yok  ... 

Allah yardımcın olsun benim esiminde değerleri düşüktü Fatih'te bir aktarcida bitkisel tedavi gördü değerleri yuklseldi bende klomen kullandım rabbimde müsade etti bir kizim oldu çok şükür rabbim seninde kucağını boş bırakmasın ...
(108 puan) tarafından
Tvden randevu almadım kuzum  Bi akrabam da oraya gitti 9 yıl olmadı cocuhu nasıp demekki ama  biz napıcaz bilmiyorum Bi gidip araştırıcam
0 oy
tarafından
Bu soruyu aynı kullanıcı diğer bölümde de sordu ve sayfalarca cevap yazdım, üşenmedim her şeyi ayrıntılı anlattım. Burada tekrar görünce komik geldi. Aynı doktora gittiğim için her şeyi uzunca anlattım ama tatmin edemedim demek ki  alemsiniz 
(108 puan) tarafından
Yoo tatmin edememekle alakası yok canım benım gebe tarafında da burda da soru sordum evet doğal bişey değil mi belki başka insanların bildikleri var  ben tatmin oldum tabiki komik oluncak bişey yok alem oluncak bişey de   çaresizlik artık tak etti ondan olabilir
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Benim eşim için asla çocuk olmaz dediler ama şükür ilk denemede oldu ve elimizde tek embriyo vardı son günlerdeyiz artık gün sayıyoruz ama ben pekmez ceviz keçiboynuzu suyu çok takviye yaptım eşime çok şükür ilaca bile gerek kalmadı ama seçtiğiniz doktor çok önemli iyi araştırıp doğru karar vermek gerekiyor ben hastanemde doktorumda kafam o kadar rahattıki hiç stresyapmadım doktorumun konuşması motive etti zaten allah razı olsun çok şükür şükür iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim inşallah sizde aynı mutluluğu yaşarşınız 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
5 cevap 204 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde SL (1,268 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 62 göst.

Kategoriler

1,470,434 soru