0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından

Diş yaptiracam gebelikte gitti dişlerim korkuyorum annem yaptırdı öldü geri dirildi resmen onu öyle görünce hiç dusunmuyordum ama yaptirmazsamda çürüyüp gidiyor dişlerim 

2 Cevaplar

0 oy
(3,795 puan) tarafından

Eskiden danak yarılıb dikiliyordu. Şimdi her kişinin damağına özel şablon yapıyorlar. Bu durumda kesmek dikmek olmuyor. Bende bi ara istedim. Damağıçın röngenini çektirdik. Dr fazla incelmiş kemiğin yapamayiz dedi. 

(38 puan) tarafından

Nasıl yani çekili dişin yerine mi yapilmiyor

-Reklam-
0 oy
(145 puan) tarafından

Ben geçen hafta 2 dişimi yaptırdım önceden çekmiştim dişimi röntgen muayene sonrası antibiyotik vs veriyorlar ben devlete gidiyorum geçen hafta çağırdılar gittim anestezi ile vidaları yeelrştirip dikiş atıldı 3 ay sonra gel dedi 3 ay olmasının sebebi vidaların diş eti ile bütünleşmesi için tutsun diye bu şekilde 

(3,795 puan) tarafından

Yaa bak Azerbaycanda artik damağa kesim dikiş atılmıyor. O yöntem hasta için çok zorlu oluyor. Şimdi kişiye özel damağın ve kemiğin röntgeninin aynisi maket yapılıyor. Bilgisayarda dişlerin yerleştirileceği yerler delik olarak bırakılıyor. Maketi hastanın ağzına yerleştirib, o delikten cihazla damağa tek bir delikle vida atılıyor. Oldu bitti. 

(38 puan) tarafından

Ağrı oluyormu annem çok ağladı çok koyu oldu hatta altı çocuk doğurdum bu ağrıyı görmedim dedi öyle korkuyorum ki 

(38 puan) tarafından

Kolaymi oluyor yani nasıl 

(3,795 puan) tarafından

Benim k. Pedere de kesim dikiş yöntemiyle implant yaptırmışlardı. Gücü küvveti yerinde adam 1hafta ağrıdan ne otura bildi ne uyuya bildi. Doktoruma anlatdim. böyle böyle olmuştu. Ona bunu yapan ağrı bana ne yapar dedim. O da bana bunun artik eski yöntem olduğunu söylemişti. Benim kemiğim fazla ince olduğu için hiç implant yaptırmaya uygun değilmiş. 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
0 cevap 91 göst.
12 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
12 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,860 soru

24,146,032 cevap

334,663 kullanıcı

...