+1 oy
747 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (802 puan) tarafından
Hamile oldugunuzu hemen herrkese söyler misniz? Yoksa sadece aile içinde mı kalır? Belli olana kadar.  

37 Cevaplar

0 oy
(14,424 puan) tarafından
Karnın belli olunca onlar sorsun hamilemisin diye
(802 puan) tarafından
İnşaallah cnm
-Reklam-
0 oy
(8,174 puan) tarafından
Ben söylemek istemedim doğrusu ama maalesef eşimin tarafı herkese anlattı ve o kadar zor bir hamilelik geçirdim ki sürekli düştü düşecek durumu vardı çok şükür doğumumun zorluğu ve ardından çektiğimiz zorluk dışında daha da başımıza kötü bir durum gelmedi. Ha ama sürekli kanamalar gördüm. Ayrıca bebeğimde de zor doğumdan ötürü böbreküstü kanama oldu daha neler neler
(802 puan) tarafından
Ayy Allah'ım korusun kollasin
(8,174 puan) tarafından
Evet öyle dikkat etmek gerekiyor bence
0 oy
(13,668 puan) tarafından
13 haftalık hamileyim kimse bilmiyor :) 
(802 puan) tarafından
Bendensin ;)
(13,668 puan) tarafından
Görümcem 6 ay sakladı kız :)
(802 puan) tarafından
Aferin ona :)
0 oy
(2,225 puan) tarafından

ilk üç dört ay aile de dahil saklamayı düşünüyoruz 

söylenmesi taraftarı değilim canm

dışarıya ne zaman söylerim bilmiyorum 

(802 puan) tarafından
Bosver söyleme onlar anlasın.
(2,225 puan) tarafından
aynen canım muhtemelen öyle olur :)
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ailelere tam kesinleşince söyledim düşük tehlikesi vardı 3 aylık olmuştu öyle demiştim soranlara söylemiştik ama  öyle kimseye ben söylemedim hamileyim diye yada sosyal medyalarda paylasmadim karnım son ay çıkmıştı görenler öyle biliyordu :D 
0 oy
(5,942 puan) tarafından
Sadece  ailelere  söyledik ne gerek  warki  herkese  duyurmaya  
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Ben hiç bi şey saklayamorum :D bence mutluluğunu sevdiğin insanlarla paylaşmak daha güzel
0 oy
tarafından
Hemen söylemedim ben 2 ay geçti sonra öğrendiler 
0 oy
(16,098 puan) tarafından

Annem ablam ve iki arkadaş hariç kimseye söylemedim cinsiyetini öğrenince eşim kuzenlerine söyledi geri kalani doğumdan sonra durum yapınca ogrendii:D:D:D:D:P

(802 puan) tarafından
Supprizzzzzzz :D
(16,098 puan) tarafından
Öyle oldu valla gelen çiçekleri falan koydum geçmiş olsun hastamisin neyin var dedilerr
(802 puan) tarafından
Bebişin elini koyuyolar şimdi :)
(16,098 puan) tarafından
Bebişim koymadım zaten erken doğdu 9 gün kuvezde kaldı yavrum çiçeklerimi koydum ve magnetlerimizi
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Belediyeye anons verdirdim:)
0 oy
(4,714 puan) tarafından
Sadece annelerimize, babalarımıza ve kardeşlerimize söyledik üç ay dolmadan. 
0 oy
(308 puan) tarafından
İlk hamileliğimde herkese söyledim düşük yaptım sonra herkes arayınca daha cok üzülüyorsun daha sonra hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım ilk 3 ay kimseye söylemek istemedim ne olur ne olmaz diye sükür suan 36 haftadayım
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Açıkçası ben hemen söylemek istemedim çünkü düşük riskim vardı. Sadece çok yakın 3 arkadaşıma aileme söyledik. Sonra düşük riski geçti çocuğun artık cinsiyet zamanı yaklaştı herkesi arayıp söyledik 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ben anneme kardeşime faaalan hemen söyledim . Kesinleşince. Ama diğer kuzenlerime falan 3 ay sonra. Ben gene söylemiyordum. Annem sağolsun soyletttirdi. . Kuzenler harici de başka kimsyee ilan etmedim. Heves edip bişey paylaşacağım zaman sadce bilenlere açık paylastm. Doğum yaptıgimdda eşim . Doğumhane kapısı ndaki ekrandaki ismimi çekip paylaşmıştı kız bebeği oldu yZiuodu  onu jerkese açık paylaştım herkes . Sen hamile mıydın de digurdun dedi . Karnım çok belli de değildi. Normal fotolarda falanda kimse anlamadı hamjle oldugumu. Sadcee bikac kişi yazmisti hamile misin sende hamile suratı var diye onlara evet demiştim  çok güzeldi. İstediğim gibi oldu cogusu doğumda ogrendi
0 oy
(388 puan) tarafından
4 haftalık hamile olduğumu öğrenince anneme demiştik eşimle sonra herkes duydu
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Cinsiyetini öğrendikten sonra söyledik sadece eşimle ikimiz biliyorduk 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 149 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 675 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (4,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 191 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,881 puan) tarafından soruldu
+10 oy
13 cevap 424 göst.
28 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Fkolgun (5,966 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,952 soru

23,864,118 cevap

320,530 kullanıcı

...