+1 oy
760 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (802 puan) tarafından
Hamile oldugunuzu hemen herrkese söyler misniz? Yoksa sadece aile içinde mı kalır? Belli olana kadar.  

37 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Saklamak isterdim ama nasip olmadi benim kocanın ağzına baklâ ıslanmıyor hemen anasına bi yetiştirir 
(802 puan) tarafından
Al benden de o kadar
(391 puan) tarafından
Ayni benim ki tüm sülaleyi ariyor sirayla
(670 puan) tarafından
Hahahaha kız aynı benim koca birde evlenir evlenmez kaldım nelr nelr dediler
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Ben söylenmesi taraftarı değilim eşimde bu konuda anlayışlı sağolsun . Üç ay ailelerimize bile demedik herkes duyunca şok olmuştu :) 
tarafından
Bu arada öyle zor hamilelik geçirdim ki erken doğum yaptım yaşamadı zaten
(802 puan) tarafından
Yaa üzüldüm, neden erken doğum oldu ki kaç haftalikti
tarafından
30 haftalık doğum yaptım herhangi bi erken doğum belirtim de yoktu aslında birden oldu canımm
(802 puan) tarafından
Allah'tan hayırlısı canım, herşey gönlünce olması dilek ve duasiyla
tarafından
İnşallah canım hepimizin herşey gönlüne göre olsun inşallah
+1 oy
tarafından
Ben çift çizgiyi gördüğüm an dağa taşa ana oluyoooooğğğm dşye anırdığım için gizlemedim ha göbeğimi lönk diye ortaya salıp gezmedim tabi 
(4,691 puan) tarafından
Hahaha :D
tarafından
Deli ya :))
(802 puan) tarafından
:)) iyi bari nazar almamisiniz
+1 oy
tarafından
Benimki test yapar yapmaz hemen eşim herkese haber saldı:-))))))
+1 oy
tarafından

3 aya kadar eşimin zoruyla sakladım. ( Aile dışına) Ona kalsa hala saklayacaktı iknalarim sonucu açıkladık:))

+1 oy
tarafından
Ben saklama taraftarıyım yani ilk 3 ay falan ama eşimin ağzında bakla islanmadigi için hemn annesine söyledi amcasına yenmesine falan o yüzden saklayacamadim, ama bir dahaki hamileliğimi ilk bir kaç ay eşime söylemeyi düşünmüyorum yine aynısını yapacak biliyorum 
(802 puan) tarafından
Belki ilk bebek heyecaniydi, sonrakilerde bu şekilde dillendirmek belki
+1 oy
tarafından

Valla ben eşime yaptığım sürprizi vatsapta ve Instagram'da paylastim otomotikmen herkes ögrendi:D sonuçta utanılacak birşey değil evliyiz yani ne olacak ki eni sonu duyulacak :P

(802 puan) tarafından
Ayıp olduğu için değil tabii belki de prensip meselesidir.Dillerden uzakta içinde sessizce büyütmek misali
tarafından
Valla paylaştım yedi dünya duydu :))))))
(802 puan) tarafından
:))) tercih meselesi tabii
tarafından
Yani orası öyle :))))
+1 oy
tarafından
Öncesinde üç kaybımız oldu, sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. İlk üç ay kimseye söylememeye karar verdik. Annelerimiz başka şehirlerde ve pandemi nedeniyle hep evde olduğum için zorlanmayız dedik. Tedaviye başladığımızı bile söylemedik. Hamile olduğumu öğrendikten sonra o kadar mide sorunu yaşadım ki mecburen annemi çağırdık ve öğrenmiş oldu. Kalp atışlarını duyduk, doktor artık sorun olma ihtimali çok düşük deyince kayınvalideme ve kardeşlerimize söyledik. 3 ay bitince arkadaş ve akrabalara söyledik. 
+1 oy
tarafından
Ben hemen söylemem.kizimda zaten çok geç öğrenmiştik o zaman da tek aileler biliyordum ikincisinde de sadece eşime söyledim 10 haftalikti söyledi ailesine. Üçüncüde daha geç söylemek istedim ama sonra dedim söyleyelim iki aylıktı. Ben hemen söylenmesi sevmem 
+1 oy
tarafından
ilk gebeliğim 1.5 aylıkken öğrendim. anne kayınbaba tarafı biliyordu başta sonra herkes duydu. bazıları duyunca hastanelik oldum düşük riski oldu haftalarca kendime gelemedim. kesinlikle 2. de söylemeyi düşünmüyorum ailelere bile
+1 oy
tarafından
Saklamadım zaten çevremde sadece samimi olduğum insanlar vardır onlardanda zaten gizlemedim sadece instagram Facebook gibi yerlerdende ikna etmedim komşularım bile doğuma yakın öğrendiler çok karnım çıkmıyor hamileliklerimde 
+1 oy
(20 puan) tarafından
Benim dusuklerim oldugu icin soylemedik 3ay. Hani kurtaj falan olurum yine kayb ederim diye. Zaten bebeyin acisi can yakiyor birde etraf neden kayb ediyorsun doktorun iyi diyil cok darliyordular. Bende ilk kurtajdan sonra soylememe karari aldim
+1 oy
(21 puan) tarafından
ben 5 ay olana kadar sakladım valla karnımda hemen belli olmadığından iyi oldu
+1 oy
(702 puan) tarafından
Ben hemen soylemedm baya zmn gecince mecburiyetten duydular yoksa ilan etmedim hic en azndan esimin tarafina
+1 oy
tarafından
Ayyy aklima sen çal kapımı geldi =Dd
+1 oy
(59 puan) tarafından
Doğuma 1 ay var hala bilmeyen çıkar aman bilmesinler nazar değiyor sonra :)
+1 oy
(495 puan) tarafından
Ilk cocugumu baya bekledik tedavi faln ogrenir ogrenmez duyurduk ama rabbim ikinci kez hamileligi nasip ederse kimseye demeyecem karnim ortaya cikana kadar
0 oy
(4,691 puan) tarafından
Ben öğrendim eşim herkese söyledi kutlama yemeği yiyip ertesi gün hastaneye gittik 
(802 puan) tarafından
O da iyiymis
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Aile içinde kaldı bizim ya karnım çıktıkça ya sen hamile miydin biz şok derlerdi 
(802 puan) tarafından
Sizede maşallah :)
0 oy
(8,097 puan) tarafından
Ben söylemiştim öğrenir öğrenmez 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 149 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 679 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (4,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,881 puan) tarafından soruldu
+10 oy
13 cevap 427 göst.
28 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Fkolgun (5,989 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,401 soru

23,882,505 cevap

321,410 kullanıcı

...