0 oy
268 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Adam 3 gündür istisnasız 3 gündür bekliyor diyor uyuma benimle ilgilenmiyorsun diye, dedim 2 tane hiperaktiff çocuğun var peşlerinde koşmaktan bacaklarım sızlıyor temizlik, yemek içinde bide yoruluyorum elimde değil uyuyorum dedim :ermm: yatağa girince anında 1 dk geçmiyor bayılır gibi uyumuşum, gece kalktım saat 4 aha dedim adam bana kesin küsecek kaç gündür söylüyor yanaşmaya çalışıyor elimde değil uyuyorum sanki bayılıyorum aynı öyle, çocuklarım uyurken bile elleri ayakları durmuyor gezerler evde o derece hiperaktifler benide anlaman lazım dedim

3 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Biraz anlayış gösterse akşam geldiğinde sen dinlenebilsen sızıp kalmazsın canım haklı belki ama seni anlaması lazım 
tarafından
Aynen benimki hemen arar gel durmuyorlar diye :D eşin kaç yaşında kuzum
(3,148 puan) tarafından
24 olacak bu sene ♥️
tarafından
Benimki de 31 yaşında ♥️ bizden büyük
(3,148 puan) tarafından
Olsun büyük olması da iyi olur derler biz yaşıt sayılırız evde çocuk gibiyiz :D savaşlar oyunlar neler neler asksjsksj :D
tarafından
Hahahaha bizde tam tersi o daha olgun 32 ye girecek ben böyle ona oyunlar yaparım o güler hoşuna gider, bilmece sorarım askm daha yeter sorma der :D o beni kaldırır çoğu zaman, işte çocuklar yüzünden 3,4 gündür ilgilenemiyorum tavır yapıyor bugün bare biraz hazırlanim :D
-Reklam-
0 oy
(1,500 puan) tarafından
1 akşam anne baba hala vs yollayın o zaman :d
tarafından
Kimsemiz yok kuzum ya maalesef yoksa eşim götürür bırakır hahahah yapar :D
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Çocuk oldumu öyle oluyor maalesef canım beni bedenen değil ama kafa bakimindan yoruyor şu ara 2 yaş sendromları eskiden 12dwn aşağı uyumayan ben 10 buçuk dedimi uyku çöküyor dünde akşam uyuya kalmışım kızım uyanıkken o derece bı yorgunluk 
tarafından
Benimde 2 tane hiperaktiff hiç durmayan düz duvara tırmanan çocuklarım var kuzum
(3,102 puan) tarafından
Çocukların hiperaktifse iş dahada zorlasiyor tabi ama eş olarak birbirinize de vakit ayırmanız lazım her bakımdan illaki sadece o iş için değil çocukları biraz erken yatirsan mesela bı kahve icsen yorgunluğunu alsa öyle işinize yarar belki
tarafından
Çok şükür eşim yemeğe götürür otururuz yemek yeriz, çocuklar uyuduğunda çoğunlukla tatlı veya meyve gibi şeyler yeriz sohbet ederiz, ama çocuklar en küçük çıt duysa gözlerini fal taşı gibi açıyorlar hahhaah, bacım bir tanesi dursun bare ikiside durmuyor ha :D koltukları kırdılar yan tarafına çıkıyorlardı zıplıyorlardı 2 ay oldu eşim 4 milyar verdi koltukları sıfırdan yaptırdı ayaklarına kadar, kumaşına kadar, tv kırdılar TV aldı düşün :D
(3,102 puan) tarafından
Abovv fenaymis kız valla işin zor eglenebilcekleri enerjilerini atcaklari bı aktivite bulsan aslında diycemde halamın oğlundan biliyorum küçüklüğünde görmüştüm 2 3 yaşlarında aynı senin çocuklar gibi hiperaktifti şuan 10 yaşında halen aynıymıs saatli olarak tablet bilgisayar izin veriyormuş anca o zaman duruyormuş yerinde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 317 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 602 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 481 göst.
6 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.