İyi akşamlar kızlar, eşim çok baskıcı 4 yıldır çekiyorum ama yoruldum evlendiğimden beri hayattan hiç tat alamadım ilk aylar güzeldi sonradan eşimin baskılsrı bitmedi her konuda kıyaffetten tut dışarı çıkma konusunda da. Eşim bana güvenmiyor yada bilmiyorum neden böyle beni açık aldı başta sonra bana uzun şeyler giymemi söyledi hala daha uzun şeyler giymeden dışarı çıkamazsın diyor en ufak çarşıya gıtcem bime gidicem diyorum ne yapıcaksın diyor evimin orda 101 var oraya git diyor çarşı içine çıkma diyor yada diyor senin bişeyin var sürekli iftira peşinde . Annem 12 yıldır evli onunda yanında yaşadım 4-5 yıl ordan evlendim bidaha üvey babam var iyidir evinde kaldım okadar ses etmezdi bana. Evimde eksik bişey olsa alır getirir evde tamir işi çikarsa yapar vs. Şimdi annemle eşimin arası bozuldu gıcık kapıyor annemin eşi beni aradı akşam genelde hal hatır sorar arar herhalde oturmaya geleceklerdi bana, ama eşim evdeyken gelmezler çünki araları bozuk. Alo dedi başta ama aloyu biraz uzattı buda aradaki samimiyetten yani kötü bişey yok. Hal hatır sordu kapattı. Eşim geldi tam yemek vakti yemeğide zehir etti. Seninle dedi ne biçim konuşuyor sırf alooo dediği için. Yine iftira peşinde bana yakıştırma yapıyor daha dedi gitmiceksin annende gelmicek dedi bitti dedi. Ne yapayım bilmiyorum boşansam cesaret yok bende
1,507,722 soru
24,609,780 cevap
364,022 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın