0 oy
1,543 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar öncelikle ben hasta değilim ben ne kadar posta paylaşıyorum yok dalga geçiyor yok benimle eğleniyor diyorsunuz burası dalga nede eylenecek yer lütfen benim ne yaşadığımı ben biliyorum bı Allah hepimiz anneyiz benimde bı oğlum var evet eşim beni istemiyor diyor evimden  git diyor kaç gündür öldüresiye dövüyor gene gitmiyorum çünkü benim annem yok benim yok abimlerinde bı duzeniyor var ve köyde yaşıyorlar oğluna bakmiyacaz diyorlar biraz oğlunu gel gidiyorlar ben nasıl oğlumu bırakabilirim evet şimdide oğlum huzurlu bı evde büyümüyor eşim beni duvuyor oğlum görüyor bı yaşında daha kurban olduğum çok üzülüyorum. Ne yapcam bilmiyorum ailemi arıyor gelin alın ben istemiyorum diyo heryerim ağrıyor Sımdi ne şöyle oldu diyeceksiniz zaten diyer postada yazdım eşimin eski sevgilisi izim binaye gelmiş diye bende iki gün önce kesim dışarda kadında eşimin yayında geçiyordu bende dedim ki yeter 4senemi bitirdin bana huzur bırakmadın dedim kadına tokat attım kadına eşimde geldi beni dövdü şimdi bosancam diyor istemiyorum diyor ne olur kırizi bişey yazmayın şimdi sivinma evine git dersiniz ama öyle olmuyor işte ne olur bana bı akil versin artık deli olcak heryerim ağrıyor agliyarak yazıyorum ne olur dua edin bana ben kötü bı insan değilim sadece oğlum icin

33 Cevaplar

0 oy
(3,832 puan) tarafından
Kahp.enin tövbesi parayı görene kadarmış 

Senin kocaninki de öyle olmuş evinden ayrılma onu evden s.iktir et gitsin kah.pesinin yanına 
-Reklam-
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Peki niye sana yapılan yorumlara cvp yazmıyor sun ayıp değil mi bu kadar insan yazıyor sana zahmet her biri e cvp da ver 
0 oy
tarafından
Sen neden kadına tokat atıyosn neden muhattap oluyonki onu anlamadm sen kocana at kocanı dizginle demkki kocanın içinde istek varki o kadınla birlikte . Bu kadar şey yaşamışsın nie devlete sığınmıyosn boşan nafakanı al 
0 oy
(891 puan) tarafından
Burda bi suru insan senin icin vaktini ayirip yorum yapiyor isine gelene cvp ver bazende hic verme oh ne ala. 
0 oy
(425 puan) tarafından
Darp raporu al bosanma davasi ac  istedigini al nafakani al  bu kadar
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun

Ağlama hiç çok üzüldüm dualarım seninle

Kesinlikle evinden ayrılma öncelikle

Hemen bi uzaklaştırma kararı aldır polise git

Bunun için bi delil gerekmez evine asla yaklaşamaz hapse girer

Devletten mutlaka yardım iste gerkirse tevizyona çık

Ama bu adama boyun eyme

Evet çok zor ama en azından korkma kendine güven

Abinler evini taşısın bu kadarınıda yaparlar heralde

İzini kaybettirir çalışırsın 

Allah büyük yeni kapılar açar sana

Bi ev eşyası almak kolay değil evini ona bırakma

Toparlan güçlü ol
0 oy
(365 puan) tarafından
Rabbim senin hakkını o şahısa bırakmasın bi kaç zinayı aşk zanneden insan müsveddesi kimsenin hakkı kalmaz inşallah ama artık bi nebze de olsa kendini düşün o adam düzelse dahi eş olmaz yani sen bi kere hep şüphe ile yaşayacaksın . Bunun oluru yok ailen olmayabilir destek çıkan olmayabilir öyle çok vakıf var kısa süreli sığınma evine gidebilirsin evin için de iş bul kendine çık ordan bi kadın hersey yapabilir insn zulümleri çekmeye değmez biraz kendine güvenin olsun hayata hepimiz bi kere geliyoruz hiç bi insan böyle yaşamayo kendine hak görmemeli böyle yaptıkça daha da kendini değersizleştiriyorsun olan oldu artık sağlıklı düşünmeye çalış nasıl kendimi bundan kurtarırım ona odaklan yuva yıkanın yuvası olmaz zaten .. biraz kendine saygı duy hersey de başarabilirsin o adam dan hayır yok bunu artık kabul et kendine etti sana değil .. rabbim seni kötülüklerden korusun hayırlı kapı açsın inşallah 
0 oy
(21 puan) tarafından
Her şey sende bitiyor bunu anlamadıkça kusura bakma ama çok dayak yiyip daha çok evden atılırsın. Çalışmak bu kadar zor değil biraz kendine güven. Seni sevmeyen bir adamın yanında zorla kalmaya çalışman da ayrı bir konu tabii. Emin ol çocuğun bu halindense onurlu bir duruşu daha çok isteyecek ve destekleyecektir 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Sığınma evine git bacım bu çekilir dert değil nafaka neyimde verirler..
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Güçün kadına mı yetti sadece kocan  o tokatin daha binalarını hak ediyor... 
0 oy
(906 puan) tarafından
İstenildikten sonra yapılamayacak bir şey yok, benim sizden anladığım eşiniz sizi sevmediği ve istemediği halde siz onu seviyorsunuz bırakmak istemiyorsunuz yediğiniz dayaklara rağmen,yoksa insanoğlunun istedikten ve kendine inandiktan sonra yapamayacağı bir şey yok canım,bizden beklentin mücadele et evinde otur dememizi bekliyorsun sanırım çünkü aciklamada her şeyin önünü kapatmissin ! Karar senin hayat senin
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Devletin sığınma evleri var. Yerles oraya. O köpek kocandan boşan. Çocuğun nafakasini al. Kendinde emek verir çalışır gül gibi bakarsın ikinize. Güçlü ol. Senin kimseye ihtiyacin yok. O pislik Allahindan bulsun inşallah
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Benimde böyle şeyler nice arkadaşım var. Kuzenlerim var. Hepside ayaklarının üstünde duruyor. Hayata karşı güçlü olmayı bil. Kendin için yapma bunu. O çocuk için yap. Yapmak zorundasın. Seni öldürse daha mı iyi ? Çocuğun rezil olur. Aklını başına al. Kimseye boyun eğme 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 822 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 469 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 331 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.