0 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (551 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
16 aylik oglum var ben gunluk işlerimi zor bela yapiyorum bebegm cok hareketli ve köye gidince asla uyumaz uyumayincada bana o günü zehir eder.

Kaynanam kadinlarla toplanip ekmek edecek

Eltimde var onun kizi 10 yaşinda

Kızlarıda var kaynanamin

Siz olsaniz gidermisiniz tabi bilmiyorum eltim yada gorumcelerim gidermi

Bu arada ben yufka yemem eşimde pek yemez

10 Cevaplar

0 oy
(1,500 puan) tarafından
Esin kendi gitsin çok boş vakti varsa
(551 puan) tarafından
Valla dedim git yardim et senin yerine benmi gideym dedi bebekle nasil gideym dalgami gecyosn dedm
(1,500 puan) tarafından
Aman bunlarin her akli akıl olsa zaten....... Bırak kızı mızı varmış koca 10 yaşında o gitsin.
(551 puan) tarafından
Ödevleri var der gitmez oda
-Reklam-
0 oy
tarafından

Küçük cocukla çok zor oluyor öyle ya.

Gitsende yapamazsin .

(551 puan) tarafından
Anlamiyolar bahane gibi geliyo onlara
tarafından
Benim kızımda 16 aylık vallahi hep pesindeyim yani ,

Ufak çocuk var , bu bahane olamaz ki .
(551 puan) tarafından
Anlamiyolar kuzum
0 oy
tarafından
Gitmezdim, eşim de asla git demezdi.kayinvalidem de cagirmaz zaten 
(551 puan) tarafından
Gecen senede cagrdilar o zaman 4 aylikti oglum anlayis yokki
tarafından
Yani ben biraz burdaki bayanlardan farklı düşünüyorum açıkçası. Genelde gelinler kayınvalidenin işlerine koaturmali gibi konusuyolar ama bence herkes basının çaresine bakmali. Ha hasta olur ya da çok farklı bir durum olur o neyse. Ama zaten kadınlar yapıyor, e sen küçücük çocukla gidip napicaksn ki. Çocuk olmasa bile kendine güvenmiyorsa yapmasın, yardim da zorla olmaz. Senin içinden geliyorsa gidersin
(551 puan) tarafından
Bebegm olmadan once melemenini falan yapardik beraber ama bebegm olunca yapamadim bide kaynanam asla bana yardim etmez herseyime benim annem koşturur saolsun
tarafından
Öyle olunca sırf eşimin annesi diye içimden gelmeyen yardımı yapamam. Ben de onun oğlunun eşiyim, torununun annesiyim o da bana etsin öyleyse.  Ha eşim zorlasa nasıl davranırım onu da bilemiyorum açıkçası.
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Giderdim tabiki yardımım olsa da olmasa da orada olmak önemli 
(551 puan) tarafından
Orasi oylede bebegm cok huysuzlaniyor uyumuyor yemek yemiyor
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Valla benimki kapınin önündeki düğüne bırakmıyor kaldı ki yardıma gideyim sende gitme sen çocuğunun huyunu suyunu biliyon orda durmazsa yine sen uğraşırsın
(551 puan) tarafından
Aglycak dereceye geliyorum inanki bi yere gidince durmuyor
(3,350 puan) tarafından
Valla bak bu akşam düğün vardı gidemedim çünkü biliyorum gitsem beni orda rezil edecek
(551 puan) tarafından
Dugunu falan sever bakar ordaki oynayanlara ama koye gtsem yada birinin evine o evi alt ust eder
(3,350 puan) tarafından
Boşver gitme eşine de söyle gitmicem diye zorla mı gönderecek sanki
(551 puan) tarafından
Dedim gitmem diye
0 oy
(163,323 puan) tarafından
yemesemde giderim ben ☺ eltinin kizi senin bebise bakar 
(551 puan) tarafından
Yaa orda arkadaş buluyor kendine oyuna dalyor cnm benim oglanda nerde tehlike var oraya gder
0 oy
tarafından

Benim kayınvalidemler de böyle Yufka tarzı ekmek yaparlar. Ben nişanlıyken peşin peşin söyledim. Yok ekmekmiş yok tarlaymış yok bahçeymiş ben yapamam da gidemem de dedim. Şimdiden söyliym de ilerde sorun çıkmasın dedim. Ve iyi ki de söylemişim. Gelinsin sonuçta illa ki bekliyorlar. Ama ben yapmıyorum :) bunu söylediğim için önceden, kimse birşey diyemiyor 

(551 puan) tarafından
Ya ben yemem zaten yufka benlik degl o işler beceremem bende
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Biz altlı üstlü oturuyorz ben bile inmedim tabi hakedene birazda o yuzden bide kizim 2 yasinda durmaz oyle 
0 oy
(15,462 puan) tarafından
10nyasinda kiz belki gezdirirdi 

Ama tabi sana yapışık bir çocuk değilse 

Yada git görsünler işten kaçtı çocuk bahanesiyle demesinler 
(551 puan) tarafından
Ya ne derse.desinler bebegmden onemli degl
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Babamda köyde tuvaletini edecek yardima seni cagiriyor de. Ya deliriyorum su adamlara edecekse kendine edecek sanami edecek.bi salin su kadinlri ya.coxuklarla si.çmaya gdecek zamanimz yok bizim.kafalari basmiyormu
(551 puan) tarafından
Gun icindee dinlendigim en fazla 1 saat ondada işler biterse cocuk uyursa o zmn anlamiyolarki bizi

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 2,442 göst.
+1 oy
8 cevap 299 göst.
9 Ekim 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 382 göst.
27 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 678 göst.
23 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,067 soru

24,053,246 cevap

329,788 kullanıcı

...