0 oy
1,315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Uzun zamandır korkan girmesin postu göremiyorum özledim o postları hadi bakalım yazın var mı başınıza gelen ilginç korkunç olaylar? Ben yazayım küçüklüğümden beri gece korkuturlar beni adetliyken bile ayetel kürsi okumadan uyuyamam uyursam gece mutlaka korkarak uyanırım. Küçükken hep peşimde biri var gibi gelirdi biri sürekli beni izliyo gibiydi geceleri mutfağa tuvalete giderken koşa koşa gidip gelirdim annem de hep kızardı niye koşuyon diye korkuyom deyince de neden korkuyon der kızardı hatta bu yüzden gece uykumda çiş bile kaçırırdım sonra 12-13 yaşındayken bi gecee bi korkunç rüya gördüm rüyamda yaşlı bi dede bana gitmicez seni korkutcaz hep peşindeyiz dedi ben de bağırdım senden korkmuyorum git diye ağlaya ağlaya uyandım o günden sonra bu korkum geçti ama hâlâ bazen arkamda biri var gibi gelir. Bilmiyorum belki psikolojik olabilir 

32 Cevaplar

0 oy
(675 puan) tarafından
Benim daha kirkim cikmamisti kizimla odada yerde uyuyoduk kizimin minderi yanimda sabah iste daha yeni gunes doguyo kizim uyandi altina yapiyodu dedim tam yapsin degistirim sirt ustu tavana bakarak uzandim mindere bi an koridora baktim bizim koridorda uzun ince 12 14 metrw var kizim pusettw koridorun icinde orda birdwn yanima dondum kizim yanimda kocam kiz huysuzlaniyo diye ayri odaya gitti uyudu koridorun sonundaki odaya bagiriyorum gidiyorum gidiyorum bitmiyo sonra kizim agladi bi baktim tavana bakiyorum daha
tarafından
Yaaa hiç kalkmamış mısın yerinden
(675 puan) tarafından
Yok gozumu bile kapatmamisim yururken bi baktim tavan dondum kizim
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Annem falla büyü ile çok uğraşan biriydi ben inanmazdım böyle şeylere hiç annemi bir gün yataktan çekiyorlar erkek kardeşim tuttu abla abla diye bağırdı koştum yanlarına abla annemi götürüyorlar dedi hemen ışığı yaktım annem perişan olmuş korkudan erkek kardeşi 16 yaşındaydı abla gmtürüyolardı gücümle çektim kurtardım dedi o gün çok korkmuştum sonra bu annem gitmiş kardeşime el vermiş guya kız kardeşim 6 yaşındayken kız kardeşim kayıp oluyor neredeydin diyoruz beni bir delikten soktular abla naruto ile tanıştım diyor kız naruto kim ne deliği çizgi film karakteri diyor bunu anlatırken 14 yaşında kız kardeşimin kafası gitti böyle şeylerle annem hiç üzülmedim ona sadece sen özelsin deyip durdu kardeşim beni taciz ediyorlar uykumda dedi annem hala hacı hoca peşine koştu 
(4,687 puan) tarafından
Evet öyle diyordu
tarafından
Yaa sonra ne oldu
(4,687 puan) tarafından
Ben bir psikologa götürelim hacı hoca kızı daha kötü etti yeter artık dedim annem kız kardeşime ablan senin yaşadıklarına inanmıyor hacı hocaya değilde psikologa götürelim diyor seni abla deli sanıyor dedi kardeşim bana küstü erkek kardeşimde kızdı bana oda küstü dahada karışmadım işlerine sonrasında evlendim şuan görüşmüyorum ailemden kimseyle
tarafından
Gerçekten mi? Ay şimdi ne oldular acaba? Aklıma atşye dizisi geldi nedense
(4,687 puan) tarafından
En son kız kardeşimle konuştuğumda sevgilimle sarıldığımda kıskanıyorlar beni kollarımı sıkıyorlar kızıyorlar canım çok acıyor diyordu bana aşık olmuş peşimi bırakmıyor diyordu
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Dedem köyde yavru keçi buldu bembeyaz aldı ahıra koydu çocukluk gidip gelip sewioz sabah kalktı babannem hayvanlara yem vermeye bı çığlık koptu. 

Keçi yok ama yerde yatan simsiyah giyinmiş bı adam var.... O çığlıkla adam camdan atladı gitti.

Koydede adamı gören kimse olmamış.kucuck köyde nasıl ortadan kayboldu bu bir sır ... Keçi nerde oda bı sır.....
tarafından
Ulaaan o neydi öyle? Acaba adam üç harfli falan mıydı gece keçi kılığında geldi
(9,232 puan) tarafından
Yani öyle dediler bizede. Hayvan kılığında okurlarımız akşam ezaniyla sabah ezanı arasında. Öğünden sonra ahıra giremedik... Dedem de hem sovuyir hemde bidaha yolda buldugumu almam dio:)
Yani şimdi anlatınca korkutucu gelmiyorsa yaşayınca bide on yaşlarında olunca efsane biseydi
tarafından
Bana korkunç geldi kız
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Yasadigim bir olay yok ben yorumları okumaya geldim :) ama zaten cinlerle falan hep bir arada yaşıyoruz neredeyse. Severim böyle şeyler okumayı, dinlemeyi fakat bu işlerle ugrasanlarla isim olmaz:)
tarafından
Ben de öyle canım dinlemeyi severim ama falla büyüye uğraşan insanlardan korkarım
0 oy
(11,854 puan) tarafından

Benim de vardı boyle bi postum ondan kopyaladm :D benim değil annemin başına gelmiş.

bizim bi komşu vardı yıllar oncesinde, samimiydik gider gelirdik. O kadar iyi birisiydi ki. Ama kaynanasının yaptırdğı buyu yuzunden 3 harfliler musallat olmuştu kendisine. O zmnlar tanımazdk onu tanıştktan sonra oğrendik. Kurana dokunamaz namaz fln kılamazdı.

Bir gun biz okuldayken annemi kahve içmeye çağırmş, içerlerken kadının gözu dalmış annemin oturduğu yerin yanına bakıyormuş. Annem ne oldu nie bakıyon deyince ayhan(kadının kocası) geldi yanında oturuyor şmdi kımıldama demiş. Eşi kılığnda annemin yannda oturuyormus. Annem okuya okuya kendini eve zor atmş :) çok korkmuştuk valla

tarafından
Ay tövbe estağfurullah o neydi gız
0 oy
tarafından
Lohusayken korkutuldum

Aksam banyo yapmamak  lazımmış  bende bilmiyodum yikandim yattim esim  yatak odasinda bende oturma odasinda kizimlaydim tv açık  ışık  var biri geldi ayaklarima oturdu kalktim baktim hicisey yok o an esim geldi oturdu zannettim sonra kalktım  dedim bu adam salakmi tv ışığında  üstüme  otursun anladim hemen esimi uyandırdım  bidada ayri yatmadık 
tarafından
Ayy çok korkunç hele yaşayınca daha da korkumç
tarafından
Aynen uyuyamamıştım  esim sarılmıştı  o gece
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Arkanda biri olma hissi bende de hep oluyor ya alıştım artık normal bence
tarafından
Bende o günden sonra azaldı canım hatta bitti nerdeyse
0 oy
(12,958 puan) tarafından
Kız eşime geliyorlar Ya birilerinin varlığını hissediyorum diyor bazen 
tarafından
Yaa gerçekten mi
0 oy
tarafından

Benide korkutuyorlardi küçüklükten beri ama hep rüyalarda en son kendimi okuttum rahatladım arada yine karabasan geliyor ama hiç görmedim göstermiyorlar kendilerini

Burdan da bir kaç tane okudum elim ayağım kesildi bir halsizlik çöktü Ayetel kursiyi zor okudum 
tarafından
Ayetel kürsi çok kuvvetli bi sure kesinlikle
0 oy
(11,854 puan) tarafından
Dur şu postu hortlatam da akşam akşam korkalim :D gece mi hortlatsaydm acaba:D
(6,399 puan) tarafından
2 saat daha bekleseydin kız sjsjsj
(6,399 puan) tarafından
Bende kim ne yorum atms diye bakym dedim sonuc hüsran
(11,854 puan) tarafından
Gece yine hortlatrm :D
tarafından
Gece hortlat bacım :D daha erken
0 oy
tarafından

Postunu silme yorumları okicam gece :D

0 oy
(236 puan) tarafından

Bunlari yeni gören  bir ben :D

tarafından
:D kız gece gece tövbe estağfurullah korkmaya mı gelfin
(236 puan) tarafından
Korkmam oyle okurken ben beni duvara vurdular yinede uslanmadim :Dd
tarafından
Aaa bu da deli :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 336 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 540 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 453 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde 123melek321 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 633 göst.
20 Eylül 2020 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,887 soru

24,036,724 cevap