Hanımlar başınızdan geçen yada duyduğunuz gördüğünüz komik yada trajikomik bir olayı anlatımda az gülek sıkıldık yaa valla bıktığğğğ hep olumsuz şeyler okuyoruz
Sevdiğim bir komşumuz vardı hamileydi bir gün beni çağırdı Yıldız git anneni çağır suyum geldi dedi bende gidip Anneme dedim anne Zehra abla seni çağırıyor suyu gelmiş Annem hamile kadın çeşmeleri kontrol etmeye gücü yok galiba diyerekten evin bütün musluklarını kontrol edip Zehra suyun akmıyor demiş kadında o su değil bebeğin suyu demiş
3 normal doğumun ardından son doğumum sezeryan oldu anestezi doktoru başımda bekliyordu belimden iğne yapıldı yatırdılar hazırız dediler ben kalkmaya çalıştım ben daha diriyim kesmeyin diye neyse doğum oldu dikiş atılıyor ben yine atağa geçip benim suyum nerde suyum gelmedi dedim dediler su falan kalmadı doğum bitti suyu napacaksam deli mi ne
Hamileliğimin ilk zamanları rüyamda sürekli eşimin başına kötü şeyler geliyodu bi gece onu birinden kurtarmaya çalışıyodum rüyamda adama vurcam diye dirseğimle uyuyan eşimin burnuna vurmuştum oda uykudan sıçradı onun canı yandı ama ben nasıl olduğunu anlatırken bile çok gülmüştüm sonra biraksaydin adam vursaydı daha az canim yanardi dedi
Aslında diğer insanlar için normal ama ben çok utanmıştım. Markete girdik ve birden sıcaklık hissettim. 37+5 teyim. İdrar kaçırıyorum sandım tutamadım. Eşimde patates almaya gitti. Bağırdım sal.ak gibi. Ayy aşkım Bi şey akıyor ıslandım diye. Sonra suyumun geldiğini anladım herkes de bakıyordu bana yani
Bi de doğumda (doktorum çok yakın) doktor bana yalandan " ay seninde canın ne tatlıymış naza çekiyorsun dedi" ben de gel gel göstercem sana nazı dedim yattım açtım bacağımı al bak diye. Bilinçli şekilde asla yapmadım. Aşırı sancım vardı ve hava aldım o da kafa yaptı herhalde sonradan hatırladım doktordan özür diledim. O da şey dedi oo daha neler dedin neler
1,491,322 soru
24,370,170 cevap
347,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın