0 oy
409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ay kızlar çok güldüm hoşuma da gitti  geçen gün kaynanam aradı  eşimi  yemek yapamıyorum  dizlerim ağırlıyor aç kalıyorum diye ağladı   neymiş ev sahibi yemek indiriyor Muş ta hanım yiyormuş  inanmadım   çünkü ev sahibi köye cenazeye gitti annemide  çağırdılar  arabada yer var sende gel diye ama fındık var diye annem gitmedi  ertesi gün de bu konuşma oldu eşime dedim Sadece gözlerimin içine baktı  az önce  aradı eşim benden özür diledi  meğer bana gönül koymuş ama  belli etmemiş  KAYNANAM BUGÜN 6 Cİ GUN FINDIK YOMİYESİNE GİDİYORMUŞ   YİNE ACİTASYON YAPARAK BURAYA KAPAK ATMAYA ÇALIŞTI  

Eşimin korktuğu  doktor  kalp yetmezliği başlamış dedi ister istemez   korkuyor annesine birşey olmasından ama böyle yaptıkça da  kendinden nefret ettiriyor    bakıcı tutmayı bile düşündük biz çünkü biz bir arada yapamıyoruz  2 saat kavgaya dönüyor  

NEDEN BÖYLE YAPIYOR   ARTIK BEN BUNU ÇÖZMEK İSTİYORUM  ve akşama eşimle artık bunu çözelim demeye niyetim var   

Bana gelse dâhi  çocuk odasında kocaman yatak odası çift kişilik yatak var inatla bana koltuk açtırıyor   

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Alma evine busra ne yapicagi belli olmaz bak muskada yaptirir okuturda 
tarafından
Yok cnm evime almam yine yalan konuştu  ama merak ediyorum benle derdi ne 3 eltiyiz bnimle  uğraşıyor
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Hiç yanına alma huzurunu bozma bakıcı tuttun bakıcısı arkadaş gibi geçinsinler küçük bebeğin var zaten kaynanan böyle fesat olmasa zaten sen elinden geleni yapardın bakıcı en mantıklısı onuda kaçırmazsa tabi
tarafından
Bakicidanda eşim Vaz geçti cnm 5 6 gündür fındık yömiyesine gidiyor mus fındığa giden yemeginide  yapsın yesin dedi
0 oy
tarafından
Kesinlikle kabul etme evine 
tarafından
Yok cnm Birlik yapamam ben
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Evine getirme huzurun kaçar gercekten
tarafından
Yok cnm Birlik yapamam ben
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Evine almamalısın iftira bile atar bu sana
tarafından
Kaç kere attı mahkemeler davam ediyor
(12,026 puan) tarafından
İşte daha anam diyor demi
tarafından
O kunuda saygım sonsuz cnm anne sonuçta  asla anneni at diyemem  onun için benim kalbimi kırmiyor  bana ters birşey demiyor  o yüzden asla birşey demiyorum  kırılsa bile belli etmiyor sonrasında özür diliyor
(12,026 puan) tarafından
Ben duyamıyorum vallaha. Kendi annem olsa silerim yuvamı huzurumu bozanı
0 oy
tarafından
Huzur bozunca mutlu mu oluyorlar anlamıyorum gerçekten 

Sakın yüz verme ne hali varsa görsün 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Allah sana yardım etsin. Böyle kaynanası olan herkese yardım etsin.. Boşver fındığa giden evine de bakar. Fındık toplamak zor iş. Onu yapabiliyorsa her iş gelir elinde. Ayrıca neden bitek sen diğer gelinleri arasın da biraz sizde kalayım desin

Bence onun derdi seninle takmış seni kafaya. Boşandırmak istiyor galiba. 

İlgili sorular

+6 oy
8 cevap 556 göst.
23 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Prens efe (568 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 407 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Panik.yokk (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,214 göst.
14 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 694 göst.

Kategoriler

1,475,000 soru

24,147,909 cevap

334,743 kullanıcı