Ay kızlar çok güldüm hoşuma da gitti geçen gün kaynanam aradı eşimi yemek yapamıyorum dizlerim ağırlıyor aç kalıyorum diye ağladı neymiş ev sahibi yemek indiriyor Muş ta hanım yiyormuş inanmadım çünkü ev sahibi köye cenazeye gitti annemide çağırdılar arabada yer var sende gel diye ama fındık var diye annem gitmedi ertesi gün de bu konuşma oldu eşime dedim Sadece gözlerimin içine baktı az önce aradı eşim benden özür diledi meğer bana gönül koymuş ama belli etmemiş KAYNANAM BUGÜN 6 Cİ GUN FINDIK YOMİYESİNE GİDİYORMUŞ YİNE ACİTASYON YAPARAK BURAYA KAPAK ATMAYA ÇALIŞTI
Eşimin korktuğu doktor kalp yetmezliği başlamış dedi ister istemez korkuyor annesine birşey olmasından ama böyle yaptıkça da kendinden nefret ettiriyor bakıcı tutmayı bile düşündük biz çünkü biz bir arada yapamıyoruz 2 saat kavgaya dönüyor
NEDEN BÖYLE YAPIYOR ARTIK BEN BUNU ÇÖZMEK İSTİYORUM ve akşama eşimle artık bunu çözelim demeye niyetim var
Bana gelse dâhi çocuk odasında kocaman yatak odası çift kişilik yatak var inatla bana koltuk açtırıyor