0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (6,399 puan) tarafından
Kızlar anne karnında hiçbir sorun görünmüyordu hastane odasında kontrole gelen doktorlar üfürüm sesi duydugynu söyledi büyğk hastaneye gittik doktorda igne ucu kadar delik var dedi o da zamanla kilo aldıkça kapanır büyük ihtimalle dedi önemli bişey degil gibisinden konustu 2-3 sene sonraya kontrol verdi bi yaknmznda oglunda delik varms 6 ayda bir demsler sana niye 2 3 sene dedi bende öyle uygun görmüştğr dedim onun oglunumki büyğkms biraz ondan kaynaklı sanırım benimde içime kurt düştü eşim şehir dışında çalışıyo geldiginde götürüym en iyisi demi daha 13 aylık

Aynı sorunu yaşayan oldu mu? Kapandı mı

5 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Ablamın kızında vardı hamileyken demişti doktor ve zamanla kapanır demişti kızı şuan 10 yaşında kaç kere gitti kapanmış demişti 
-Reklam-
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Hamile iken küçük bir delik var dediler iğne ucu kadar diye söylendi kalp doktoru baktı dedi bebek 10 günlük olunca getirin doğdu götürdük canım kapanmış dı  dediler 3 aylık olunca tekrar bakalım gittik yine gösterdik dediler kapanmış bir daha gelmenize gerek yok şuan 2 yaşında bida gitmedik araştırma hastanesi bakmıştı zaten
0 oy
(1,168 puan) tarafından
canim benim delik kucukse  korkulacak bir sey yok buyuk oldugu zaman  emeliyat ediyorlar.  o yuzden arastir. benim kizimdada  vardi.    kucuk oldugu icin kendi kendine  kapandi
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benim kizimada vardı bebekken büyüdükçe kapandı çok az demişti doktor zaten
0 oy
(177 puan) tarafından
Aynısı bende de oldu 4 aylık olunca kontrole gelin geneli kapanıyor demişti yeni 4 aylık oldu gidecez Çarşamba günü inşallah kapanmıştır 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 464 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde esengulhlc (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Azracanimm (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,139 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 281 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,034 soru

24,067,020 cevap

330,423 kullanıcı

...