0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar kızım 15 aylık geçen sene Kasım ayında götürmustuk 6 ay sonra takrar gelin dedi ama doktoru ufurum duymuyorum deyince götürmedim geçen aklıma takıldı bugün götürdüm meğer delik daha da büyümüş doktor kapanmaz artık dedi 4 yaşında ameliyat olması lazım dedi çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı resmen . Daha önce bu durumu yaşayan var mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim arkadaşımın oğluda öyleydi 7 yaşına kadar kapanır demişlerdi iyi beslenmesi lazımfedi doktor ve kapandı şükür sizede  geçmiş olsun canım 
(24 puan) tarafından
Ayy inşallah canım doktor kapanmaz dedi çok kötü oldum ağladım doktor anjiyo olur dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Teyzemin kızı oldu o 7 yaşındaymış ameliyat olduğunda bu bahsettiğim 1990 larda o zamanki tıptaki ilerlemeyi düşün çok şükür şimdi hiçbir şeyi yok 2 de çocuğu var inşallah bişey olmaz geçer hemen 
(24 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim inşallah dua edin lütfen çok korkuyorum
0 oy
(2,150 puan) tarafından
Hiç canını sıkma canm bi tanidigimn oğlunda da vardı ameliyat oldu şükür biseyi yok artik
(24 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(13,664 puan) tarafından
Oğlumda da üfürüm var şuan 6,5 aylık 
(24 puan) tarafından
İnşallah kapanır canım Rabbim şifa versin kuzuma
0 oy
tarafından

İlk doğduğu gün bizimkindede küçük bi üfürüm farkettiler kalp doktoruna götürdük küçücük zamanla kapanabilir ama sürekli kontrol edelim dediler. 6 aylıkken tekrar götürdüm kapanmak üzere dediler. Şimdi 2 yaş olmasını bekliyorum şuan 22 aylık bende götürecem ve çok korkuyorum:(

0 oy
(2,376 puan) tarafından
Allah şifa versin inşaAllah geçer

Benim kuzenimin de oğlu doğduğunda vardı ameliyat oldu çok şükür şimdi bir şeyi yok darısı size inşaAllah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 407 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde esengulhlc (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,046 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 248 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 333 göst.
30 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birgul (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,198 soru

23,879,833 cevap

321,292 kullanıcı

...