0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (125 puan) tarafından
Kizlar esim pozitif ayri odalardayiz 3 yasinda bide 40 gunluk bebegim var bende suan belirti yok ya cocuklara bulastiysa cok tedirginim covit olanlar nasl atlattiniz cocuklar nasl atlatti bilgi verirseniz sevinirim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çocuklarda etki yok bana bana sorarsan öldüm  dirildim  cigerleime  vurmuştu 2 ay oksurdum   iki kızım var biri 6 yaşında biri 3 yaşında birşey olmadı onlara  hoc birsey

(125 puan) tarafından
Insallah benim cocuklarimada olmaz ya cok korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Ben hafif atlatmıştım sadece sırt ve bacak ağrısı çok olmuştu. Aymı evde annem eşim ve 3.5 aylık bebeğim vardı hiç birine bulalmadı. Maske takıp emziriyordum, onun haricinde bebekle çık temasta bulunmuyordum canım. Geçmiş olsun sana da. 
(125 puan) tarafından
Sizde öksürük olmusmuydu bendede bacak agrisi basladi
(2,781 puan) tarafından
Yok öksürük ateş falan olmadı ben de.
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Benim de eşim oldu 75metrekare evde ben ve biri 5yas  diğeri 6aylik bebeğime bulaşmadi ayrıca evim küçük ve odalarim uygun olmadığı için eşimi ayirmadim genelde maskede takmadı aynı odada ayrı şekilde uyuduk çok şükür bize bulaşmadi eşimin baş ağrısı coktu başına masaj filan da yaptım kesin bulaşır gözüyle baktım ama çok enteresan hala soylerler size nasıl bulaşmadi diye sadece sürekli el hijyeni sağladık 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 400 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
24 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde leylelgy (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,907 soru

24,131,386 cevap

334,063 kullanıcı

...