0 oy
255 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (186 puan) tarafından
Kizlar çok korkuyorum dua edin lütfen

3 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
İçini ferah tut cocugum 3 aylıktı olduk Biz. Bol bol su iç bende ilaç içmedim. Birde c ve d vitamini kullandım
(186 puan) tarafından
Anladım cnm çok teşekkür ederim aldiriruimm ama iştahım hiç yok benim ya canım bisey istemiyorum
(12,026 puan) tarafından
Yemelisin benimde yoktu ilk zamanlar baktım kötülüyorum hemen basladım zorla da olsa yemeye
(186 puan) tarafından
Tmm cnm inşallah atlatırız biran önce dua edin bize lütfen
(12,026 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun.
(186 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol c vitamini ve d vitamini. C vitamini toz değil jel kıvamında olmalı. Çok araştırdım ben bunu. Koku veya tat almasaniz da yemeğinize devam edin
(186 puan) tarafından
Hiç iştahım yok cnm jel olarak eczaneden mi aldiniz
tarafından
Ben hiç korona olmadım ama Allah korusun olursam diye konuya fazlaca hakim olmaya çalıştım. Evet eczaneden jel şeklinde c vitamini bulursanız çok iyi olur
0 oy
tarafından
Bende emzirirken atlattım covid i parol dahi kullanmadım Allah yardım ediyor hiç korkmayın ben bide en ufak hastalığa dahi dayanamayan bu tipimdir üstelik kızımda pozitif ti o çok zordu kendini unutuyor insan Allah yardımcınız olsun
(186 puan) tarafından
Sanada Allah göstermesin bı daha cnm inşallah bizde atlatırız benim kızımda 5 aylık iki gündür ishal bulastimi diye kendi kendimi yiyip bitirdim kızınız kaç aylıktı acaba
tarafından
Covid geçirdiğinde kızım 22aylikti sadece ateş oldu ama düşmedi bı turlu 3 gün sürdü antibiyotik verdi doktor bızde çok uğraştık kızıma bulaşmasın diye ama nafile caba oldu biz beceremedik  ama yapanlar bulaştırmadan atlatanlar var
(186 puan) tarafından
Anladım cnm çok geçmiş olsun çok zor bulasmamasi ya aynı evin içinde ve emziriyorum sanırım geçti o yüzden ishal bebegim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 413 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 288 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde nisa_42 (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 202 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,229 soru

24,180,573 cevap

336,312 kullanıcı

...