0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler. 5 gün önce kreşe başladı oğlum. 26 aylık. 

Evde çok birsey yemiyor.  Ama kreşte bakıcısı çok iştahlı olduğunu tüm yemeğini bitirdiğini söyledi ki gerçekten öyle. Neden evde farklı , kreşte farklı acaba. Bir fikriniz var mı ?

4 Cevaplar

0 oy
(864 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi  var mı merak etim kreşe gidiyor ya
(85 puan) tarafından
Hayır henüz tuvalet eğitimi veremedik. Korkuyor , bu yüzden doktorumuz ertelememizi söyledi.
(864 puan) tarafından
Anladım canım  başka çocukları görünce  yiyordur bizde bi kalabalıkla  nasıl daha çok  yiyorsak :) sen çalışıyor musun
(85 puan) tarafından
1 haftalık tecrübe oldu bizim için. Bakalım inşallah her daim iştahlı olur. Evet canım. Sınıf öğretmeniyim. Okullar başlamadan önce kreşe alışma amaçlı her gün birkaç saat orda zaman geçiriyor. Okul başlayınca sıkıntı yaşamak istemiyoruz psikolojikmen
-Reklam-
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Bence cok normal baska çocuklari gorup onlar yiyince o da istahla yer. Kardeşimde öyleydi. Evde ağzına bir lokma koymazdi. Okulda taze fasulye falan yedirtirlermis. Şok olurduk. 
(85 puan) tarafından
Haklısınız. Olabilir aslında. Evde yemek yemesi konusunda hiç ısrarcı değilim ve düzenli bir saatimiz yok. Kreşte kahvaltı  ve öğle yemeği saatleri sabit. Atıştırmalık saatleri de aynı şekilde. Evde istediği zaman dolabı açıp istediğini alıyor tosbağam :)) ama yemeğini tam bitirdiği pek olmaz. Bakıcı bitirdi deyince çok şaşırıyorum. Kameradan izleyecem bi dahaki yemek saatini o derece şaşırıyorum
(3,266 puan) tarafından
Dediğin gibi düzenli saatler, çocukların olmasi falan hepsi bir etken. Izle gor hem sasir hem icin rahat etsin :)
0 oy
tarafından
Orada çocukları görüyor hepsi yiyor :D 
(85 puan) tarafından
Nazı bana geçiyor kısaca :))))
tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından

Başka çocuklara baka baka daha çok yer. Benm kızımda aynı :D

(85 puan) tarafından
:)) teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 380 göst.
26 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babyboyummmm34 (759 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 138 göst.
11 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mavisiyah2001 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 732 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,388 soru

24,057,610 cevap