+2 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (251 puan) tarafından

Bebegim redlerin kralı oldu artık meme reddi biberon reddi mama reddi ek gıda reddi beslenme reddi şuan her şeyi köklü Red ediyor alerjik bir bebek evolvia rp 2 alerji maması kullanıyoruz alistirana kadar gözüm çıktı şuan üst dişleri cikiyor o da çok zorluyor biraz mor olmuş durumda çok zor çıktığı için huzursuzluk iştahsızlık ağlama krizleri uykusuzluk her şey diz boyu bir türlü çıkaramadı 7 aydır çocuğumu siringayla besliyorum ve bebeğim 9 gün sonra 10 aylık olucak şaştım kaldım elinde 10 aydir yani bu kadar beslenme reddi yapan bebek ben ilk defa görüyorum bizim gibi olan var mı Allah rızası için sonradan düzeliyor mu ya da nasıl duzelttiniz şuan biberonu görünce ağlıyor çocuk kendini geriye atiyor krize giriyor resmen asla beslenmek istemiyor aklı yetse kendini aç bırakarak intihar etmeye çalışıyor derim ölüm orucu tutmak istiyor resmen gece beslemesi yapmıyorum 7 8 saat aç kalıyor gece acikmasi lazım normalde ama yine aynı zorlayinca kusuyor bu ne zamana kadar böyle devam edecek artık çok yoruldum ya da çocugu küçükken böyle iştahsız olup da sonradan düzelen var mı çok merak ediyorum Allah rızası için yazın ağlamaktan heder oldum doktora götürdüm hiçbir şey yok dediler ek gidayi bit dönem çok güzel aldı 5 6 aylıkken ama şuan 3 aydir agzinw koyamıyorum 1haftafir da biberonu siringayi bile reddediyor ne yapmam gerekiyor bu diş sürecinde 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Canım zorladığın için böyle , çocuğun önüne koy o kendisi yer , 1 lokma da koysa ağzına o ona yeterli oluyor, bu dönemde normal bir durum kendini yıpratma biliyorum anne yüreği ama zorlarsan da tamamen gıdalardan temelli tiksinir 

-Reklam-
+1 oy
(2,781 puan) tarafından

Biz de sadece meme reddi oldu zaten 6. Aya kadar emdi. Ama biberonda olmamıştı. Biz de alerji maması kullanıyorduk garip bir şekilde hiç zorlanmadan kabul etmişti :) 

İki yasa kadar iştahı çok güzeldi. Herşeyi yerdi. Ek gıda da sürekli blv yapmıştım. Bilmiyorum belki sende denemişsindir.

Ama bizim de sorunlar iki yaştan sonra başladı bir çok gıdayı reddetti ve sonunda 4 yaşında beslenme terapisi almak zorunda kaldık, çok şükür ki baya da işe yaradı.

Umarım sen de bir çözüm bulursun ♥️

+1 oy
(6,422 puan) tarafından

Dişi için. Küçük bir kavanoza havanda (sarımsak ezici de olur ,tamamen ezilmesi gerekmiyor karanfilin)ezdigin dört karanfil ve bir yemek kaşığı zeytinyağı koyup bunu her diş sancisinda parmaginla sürebilirsin ayrıca sürerken parmaklarinla dişlerine masaj yaparak sür

+1 oy
(3,411 puan) tarafından

Benim.bebeistwn ders alması kazim😂 3 aylik açlık kirmizi cizgimiz saniye gecik bak napiyor ortaligi 

tarafından

Dillendirme heryerde nazar değer miniğe ❤❤❤

(3,411 puan) tarafından

Tamam😃

0 oy
(1,617 puan) tarafından

3 yaşına kadar yesin diye zorladım son 6 aydır iştah açılması oldu doktor kilo vermesi lazım derken 2 kilo aldı şimdi de elinden alamıyorum afedersün lavaboya gitsem mutfağa gidip ağzına bişey atıyor evden abur cubur atıştırmalık herşeyi kestim eskiden zorla yedirirdim şimdi de açım diye geliyor sürekli beslenmesine dikkat ediyorum

0 oy
(1,042 puan) tarafından

Disi icin jeller oluyor eczaneden alip sure bilirsin.Belki istah artirci vitamin kulansan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
0 oy
0 cevap 82 göst.
0 oy
8 cevap 372 göst.
21 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mvbr (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,099 göst.
26 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler