0 oy
787 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Kizlar merhaba

Ailemin yanına geldim eşim arabamizi bana birakti. Eşim arabasına da çok düşkün..Sağlık durumumdan dolayı acil birşey olur diye bıraktı.

Babamın bir arkadaşı bugün ben tanımıyorum hastaneye gitmek için arabayı istemiş bende veremem dedim sonuçta araba bana emanet ne olur olmaz dedim .

Babam çok bozuldu konuşmuyor siz olsanız ne yapardınız hastane 1 saatlik uzaklıkta ve biz şehir olarak İstanbul dayız.

Kötü oldum çok bozuldu kırıldı

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence baban haksız kırılmaması lazım sonuçta araba damadının birde arkadaşı niye istiyor ki babanın damadindan
-Reklam-
0 oy
(308 puan) tarafından
Ben olsam bende vermezdim kendine dert etme baba kız arası çabuk düzelir 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Babalar böyle bir sebeple kızlarına kırılmamalı. Arabayı verdin diyelim adam kaza yaptı araba pert oldu. Senin ihtiyacın olduğunda ne olacak. Ha böyle bir sebepten dolayı kırılacaksa baban versin para kiralasın
0 oy
(8,302 puan) tarafından
Ulan bu insanlarda ki genislik kimsede yok sanırsın tuz istiyor araba istemek ne ya bir kaza olsa kaç bin masrafı var üstüne değeri de düşüyor nasıl bu sorumlulugu alıyorlar .. iyi ki kabul etmemissin bende olsam etmezdim 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 324 göst.
+2 oy
5 cevap 231 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 174 göst.
12 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 842 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,599 soru

24,127,080 cevap

333,795 kullanıcı

...