0 oy
626 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Kizlar utanarak soruyorum ama kimseye soramam cevremde bunu.  Bebek emzirme döneminde  cinsel  iliskiden sonra  cenabetken bebek emzirilirmi ? Cok büyük günah diye duymustum cenabetken emzirmek bu dogrumu ?

9 Cevaplar

0 oy
(1,249 puan) tarafından
Göğüsünü yıkaman gerekiyor diye biliyorum canm 
(26 puan) tarafından
Abdest yetismezse yikamak yeterli yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gelsin envai çeşit cevaplar yorumlar iyi top attin ha birazdan görürsün olacakları :)))
(26 puan) tarafından
Hahaha gelsin valla ben duydugumu soruyorum benlik bisey yok soruda :)
0 oy
tarafından
Evet emziremezsin... Ama emzire Eğin göğüslü besmele ve şehadet  çekerek yıkayarsan emzire bilirsin diye biliyorum 
(26 puan) tarafından
Tesekkurler canim
0 oy
(3,146 puan) tarafından
O anda bebek aglarsa gogsunu yikayip verebiliyosun sonrasindada abdestini aliyon zaten. Bebek aglarken dur bi dusa giriyim denmez ki zatrn yazik sabiye.
(26 puan) tarafından
Evet iste bende onu düsünerek sordum bebege laf anlatamazsin ki  dur bi dus aliyim geliyim diye :)
(3,146 puan) tarafından
Yani canim dikkat edersin normalde ama o durumda  napcan yani :)
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Gusul alip emzirmek doğru olani caniim. Ama cok cok zor durumda  oda imkansiz gibi bise gogsunu yikayip emzirebilirsin. Dedigim gibi buda zor bi ihtimal. Sonucta  5 dk mizi almaz esimiz bakar bebege.
(26 puan) tarafından
Bebege  cunüpken meme vermek haram diye duydum acikcasi cok ürktüm bunu duyunca.  Tesekkürler cevabin icin canim
(7,483 puan) tarafından
Haram degil mekruhtur canim. Ama cenabet halini bile bile uzatmak haramdir.
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Cenabetken emzirmek çocuğa haram değildir. Hani haram süt emzirmedim lafı yani çalıp çırpmadan helal para yiyerek emzirmek anlamina geliyor. Evet normal de gusül almamız lazım ama eğer bebek kalktıysa ve ac ise göğüsümuzu yıkayıp emzirebiliriz. 2 namaz vaktini geçmemek kaydıyla tabi ki:) 
(7,483 puan) tarafından
1 namaz vakti olmasın canim:))
(2,104 puan) tarafından
Yani 2 namaz arası  namaz saati gelmeden anlamında yazdim canım:)
0 oy
tarafından
Doğrusu abdest alman ama acil durumda göğsünü yikayip emzirebilirsn
0 oy
(348 puan) tarafından
Emzirilmez canm 3 er kere besmele cekip gogsunu yikicaksin ve bebeğini o anlik emziriceksin 
0 oy
(406 puan) tarafından

Canım eger bebegin çok aglıyor susmak bilmiyorsa eger gögüslerini besmele çekip yıka ve emzir ama aglamıyor yada babası susturabiliyorsa iki dk da duş alıp çıkabilirsin bnm kzm 4 aylık ve şimdiye kadar o durumda hiç uyanmadı hep abdestimi aldım yani saolsun kızım çok akıllı :))))) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 404 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 728 göst.
20 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❣Prenses Annesi ❣ (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 401 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Seymaak1 (765 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 325 göst.
27 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,149 soru

24,082,595 cevap

331,285 kullanıcı

...