0 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Progestanı düşük olmasın diye veriyorlar ya rahimağzını kalınlaştırıyor sanırım. Benim suni sancıya rağmen açılmam olmadığı için sezaryene alınmıştım. Bununla alakası olabilir mi böyle birşey okumuştum bilen var mı kızlar. Siz kullandınız mı ve doğumunuz normal miydi sezaryen mi

16 Cevaplar

0 oy
(13,671 puan) tarafından
Alakası yok canım ben normal doğum yaptım
tarafından
Hmm. Benim 20. Haftamda rahimağzında kısalma var diye vermişti doktor. Sonra doğumda açılma olmayınca şüphelendim. İnşallah dediğin gibi alakası yoktur
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Bende kullandim ama cok degil ve normal dogum yaptim açılmam olmadi 3 gun sanci cektim bunla iliskisi varmi bilmedim
tarafından
Suni sancıyı bir gün aldım sadece ve ertesi gün apar topar sezaryene alındım. :/
0 oy
tarafından
Kullandım 2 kutu

Ama sezaryen olmamın sebebi ondan değildi

Erken doğum ve bebek tersti die sezeryan oldım canım 
tarafından
Hmm anladım
0 oy
tarafından

Bende kullandm sadece 1 ay

Suni sanci ile normal doğum oldu ama baya uzun sürdü 

2. Doğumum olmasına rağmen

tarafından
Yaa. Ben de isterdim suni sancıya devam etmek ama apar topar sezaryene aldılar. Zaten açılma olmuyor bebeğin kalbi yavaşlamış falan bişeyler dediler.
0 oy
(399 puan) tarafından
Benim ilk gebeligim de 35 ci haftada dogun olmustu...ikinci hamileye kaldigim zmnda doktorum erken doguma karsi tedbir amacli rahim yoluyla akinan prigesteton fitil vetmsti bayada kullndim 37 haftada normal dogum yptim
0 oy
tarafından
Ben 2 ay boyunca kullandım cnm ve normal doğum yaptım çok şükür 
0 oy
tarafından
İlk kez duydum. Ben 9 ile 10.haftalar arası kullandim. Gebeliğin başıydı yani ama çok rahat bi doğum yaşadım
tarafından
Evet ben de ilk kez okudum :) bilemiyorum biraz mantıklı gibi gelmişti. Çünkü o ilacın amacı o zaten. Çok güçlü bir ilaçsa doğumu da etkileyebilir demiştim. Ama bilemedim
tarafından
Yani illa ki etkiler zaten o yüzden soru bana saçma gelmedi düşündürdü :) ama bak çoğu kişi etkilenmediğini söylüyor. Bende bilerek gebeliğin başı diye belirttim belki son zamanlarda kullanılan Progestan etkisini öyle devam ettirebilir diye
0 oy
(2,136 puan) tarafından
İki hamileliğimde de kullandım ikisinide normal doğum yaptım.
tarafından
Anladım canım
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Ben varım canım
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben canim üstelik suni sancida almadim ama 1 veya 2 kutu kullandim
tarafından
Anladım teşekkür ederim canım. İnşallah yanılıyorumdur
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Ben de kullandim ama çok şükür normal doğum yaptım ilaçtan kaynaklı olacağını sanmıyorum ya kışınin yapısıyla alakalı bence 
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Alakası doğumla bence

tarafından
Bilemedim
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Alakası yoktur canım bende kullandım bir kutu normal doğurdum
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Alakasi yok sadece dusugu engelliyor bemn hem hapini hem iğnesini kullandım yine erken dogdu uc tanesi sadece sonuncu 38+2 de doğdu
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Bende kullandım ama normal doğum nasip etti rabbi
tarafından
Ssvd çok istiyorum o da baya pahalı sanırım. Bir de arasının 2 yıl olması gerekiyormuş. Benimki 19 ay olacak Rabbim nasip ederse. Kurtarmıyor sanırım :/
(5,327 puan) tarafından
Yoo benim arkadaşım 1 yıl arayla yaptı doğumu
tarafından
Sezeryan sonrası normal doğum mu yaptı
(5,327 puan) tarafından
Evet cnm
tarafından
Çok iyi. Bende de ümit var o halde doktora sorayım hemen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 164 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 3434 (43 puan) tarafından soruldu