+1 oy
64 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,226 puan) tarafından

Progestan kullandıktan sonra sabah ilk ayağa kalkmamla benden 2-3 Yudum kadar su geliyor sizde de oluyor mu bu durum

3 Cevaplar

+1 oy
(4,226 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bunu fitil olarak kullanıyorum

image

(6,468 puan) tarafından

Bunu bütün hamileliklerimde kullandım özellikle son hamileliğimde doğuma kadar kullandım desem yeri

-Reklam-
+2 oy
(6,468 puan) tarafından

O kadar kullandım hiç olmadı bebeğin suyu geliyor olmasın dikkat et Susuz kalır 

(4,226 puan) tarafından

Geçenlerde bayağı yarım bardak kadar geldi Sabah ilk uyandığımda hapşırınca geldi acile gittim kimisi hapşırdığım için altına kaçırmışsın dedi bir tanesi evet kesen kum saati olmuş bol su içmen gerekiyor dedi. Bu arada şu an 8 haftalığım yani daha çok erken su gelmesi için ama sızıntı oluyor galiba ben anlamadım

(6,468 puan) tarafından

Tekrar başka hastaneye git araştır tek peşini bırakma 8 haftalık değil 5 haftalık da olsa suyu geliyorsa geliyordur yani

(4,226 puan) tarafından

Ay bilemedim 2 3 günde 1 kez geliyor. Sen idrar kaçırıyosun diyolar ama bakıyorum idrar değil yani saf duru bir su ama hafif kaygan. İnsan idrarı bilmez mi. Bu gelirken engel olamıyorsun yani

0 oy
(1,481 puan) tarafından

Canım sana daha öncede demiştim suyun geliyordur diye ben bi bebeğimi öyle kaybettim.suyun progestanla bi ilgisi yok sadece sarı akıntı yapar.14.haftada bana serklaj atıldı 2 gebeliğimdede attılar.yatarak geçirdim hamileliği.sende fazla kalkma ayağa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 61 göst.
0 oy
24 cevap 1,251 göst.
2 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Canananga7 (89 puan) tarafından soruldu

Kategoriler