0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (1,712 puan) tarafından
Kızlar çok soru sordum bu konuyla ilgili ama endişelerimi gideremiyorum, maalesef doğum sonrası dikisim zorlandı kendime dikkat edemedim sağ tarafimda ağrı kaldı bir ay oldu ameliyat olalı ama tam iyileştim diyemem evde ayakta gezecek halim yok, bu süreçten sonra bebeğe tek başıma bakmam gerektiğinde kucağıma alıp nasıl indiricem nasıl ayakta bebekle gezicem bebeğe yeticem bilmiyorum biraz tavsiye verir misiniz, bebek gece uyutmadigi zamanlar hiç bakacak halim olmuyor onun dışında da beni en çok urkunten kucağa alıp indirirken dikişleri zorlamak. Çok direncsiz bir vücudum var

5 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sabretmekten başka çare yok canım baya yzun süre geçmiş 1 ayda neden düzelmedinki hala
(1,712 puan) tarafından
İlk 10 günde çok güzel iyilesmistim sonra ağrım olunca hep yattım toparlanamadim
-Reklam-
0 oy
(11,583 puan) tarafından
Benim ağrım 10 günde geçti öyle dayanılmaz bir ağrım olmadı korse kullandım doğumdan sonra ertesi gün taktım hemen korse yokken ağrım oluyodu korseyi takınca olmuyordu bence korse sayesinde erken iyileşme oldu. Şimdi 2.ye hamileyim o beni düşündürüyor 2 yaşında olacak oğlum kardeşi doğduğunda sezeryanla 2sine nasıl bakicam korkusu var
(1,712 puan) tarafından
Birisi lazım yaninizda
0 oy
tarafından
Bnm de dikisim zorladım   çocuğu kucağıma alıyorum hep ağrı yapıyor bide oğlum kucağa alıştı  çok zor 
(1,712 puan) tarafından
Kaç aylık canım oglun
tarafından
5canm agriyir bazen ama alıştım artık şuan kaynanamdayim ama hep çocuğa bn bakiyirum bnm de sağ tarafım agriyir hep
(1,712 puan) tarafından
Yataktan kalkarken bile ağrı var karnimda napicam yarabbim çok korkuyorum
tarafından
Korkma doktora git canm
0 oy
(238 puan) tarafından
Dikiş yerinde veya çevresinde biraz ağrı kalıyor ama bu günlük hareketlerimizi kısıtlayacak kadar olmuyor. 2 defa sezeryan doğum yaptım. ilk 2 ay biraz zorlu geçer ama sonrasında bir düzen oturtursunuz. çevrenizden yardım isteyin çok zorlanıyorsanız.
(1,712 puan) tarafından
Sağ ol canım inşallah 2 aya iyi olurum
0 oy
tarafından
Doktora gittin mi canım çünkü 1 ay çok uzun bir süre 
(1,712 puan) tarafından
Gittim hiçbir şey yok diyor dikislerde
tarafından
Usutiyor musun acaba
(1,712 puan) tarafından
İnşallah usutuyorumdur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 249 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ececomez61 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
0 oy
5 cevap 185 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
19 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,618 soru

24,186,202 cevap

336,641 kullanıcı

...