0 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Eşi le ailesi yuzunden cok sıkıntı cektık aldatıldım ıkı ay Baska kadınla yasadı kaçarak evlendim ablası gıl dugun gunu dolandırdı gecen yıl barıstım ESIMLE ama sartlarda bana dedıkı ben artık yuvamı dagıtan kimseyle konusmıycam gıtmıycam aileme karıstıtmıycam nezamn isleri dusse esımı arıo buda hala gidip bugun yine enıstesı aramıs bana engelledim demişyi ama engellememıs herseyı barısmak İcin solrmıs kendimi kandırılmış hissedip bana yapmadıkları kalmadı bıktım artık gecende merdivenden yuvarlandı esim Baska sehırde calışıo dj biri gelip hastaneye goturmedı 5 aylık grçebeyım ıkı cocuk la gidemedim de neyse esim geldi kayın aba hasta olmus gece 4 de esim gitti ama ana bir Allahı kulu gelmedi benmı abartıyorum ustume kadın getirene kadar gıttılerdolandırdılar huzur bırakmadılar 

4 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Sen haklısın ama eşin gevşek kuralları olsa bir duruşu olsa bu sıkıntıların hiç bir tanesini yaşamazdın 
(1 puan) tarafından
Artık katlanamıyorum bu her yaptığını affetcem zannedip ama artık yorukdum
(4,687 puan) tarafından
Afetmeyeceksin küçük bir yanlış olsada büyütecektin ki onun kafasında ben fatmaya şunu yapsam olay büyür huzursuzluk başlar en iyisi dikkatli olayım diyecek
(1 puan) tarafından
O evden gitsin akşamda beni evde goremıycek artık yutmıycam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım niye sasiriuosun ki seni aldatan bir adam.var zaten karektersiz..seni düşünce bunu yapmaz en baştan ailesine gidene kadar eşindsn başlamak lazım..
(1 puan) tarafından
Kadınla ailesi tanıstı ki kadında evli 3 cocuk annesıydı kaynanam nabtıysa yaptı ha suda var esımde karakter olsa bakmadı ben susadım annem gıle gittim yalvardı yakardı zar zor barıstım
0 oy
(594 puan) tarafından
Üstüne kadın getiren Bi adamdan hamile kalmışsın kırıyorsam özür dilerim ama beklenen şeylermis bunlar senin hayatında neden kabul ettin ki onu bidaha 
(1 puan) tarafından
Kacarak evlendim ıkı cocuk la baba evine gidince her defasında yuzune vurulup yedıgın lokma sınmıo cocuklarda Bı sure sonra batıp ucuncuyu istemeden oldu korunuodum ona ragmen oldu
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Ailesine gelene kadar eşin yuvanı dağıtmış zaten ne demek başkasıyla yaşayıp dönmek bunu bile kabullenmişsin çocukta yapmışsın gerisi boş bence 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 430 göst.
0 oy
7 cevap 286 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 363 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,842 soru

24,077,929 cevap

331,041 kullanıcı

...