Smdi bacılar benim karşı komşum çok samimiyiz yani yedgimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatta bir yıldır benm fırınım ondadır onunki bozuldu diye
1 yıl sonunda fırın aldı kendine bnmkini verdi ve bianda o yeme içme Faslı kesildi aramızda neyse dedim olabilir
Sonra bir komşu var aniden evime geldi torunun canı sıkılmış bnm.oglanla oynasın dye dedim ki yeni doğum yapmışım oyun oynamk için bana mı geldin
Neyse aldım eve karşı komşuma da bisküvi fln var mi snde dedim bnde hicbsy kalmadı dedim
Oda amann o dedikoducu dikkat et yüz verme dedi
Sonra karpuz getirdi bana bnde koydum o dedikoducu dediği kadın aaa bu havada karpuzu nerden bulmuş bu tadı tuzu yoktur bunun dedi
Bnde zengin o bilmiomusun dedim
Güldüm karsi komsumda duyuyor bunu yani hani şaka yaptgimi bilir oda bna derde hep espri fln
Sonra komşum gitti o kaidn ayy buda çok çalışıyor canın kıymetini hiç bilmiyor fln dedi
Olabilir deidm herkes çalışıyor herkeisn canı kendine kıymetli dedim
Komsumda bu lafı duymuş bana dedi niye öyle beni konuştu dedim merak etme bn kapattim konuyu
Sonra o kadın tekrar geldi eee bzim canimiz sıkıldı çocuk oynamyaa gelsin sana
Alamam eve deidm yeni doğmuş bebeğim var evde 3 aylık oyun parkı mı burası kabul edemem kusura bakma deidm
Oda karşı komusma döndü evde olsaydı ona giderdim hep iş heo iş gece de gidecek ise artık dedi
Bizi ilgilendirmez deidm
Komusmda evde duymuş
Bir kaç gün sonra gitti o kadına kadın demiş ben öyle bsy demedim heo ırmak uydurdu bak smdi namazdan kalktım yalan söyler miyim ben
Bı baktım komşum tavırlı geldi ne oldu dedim artık kimseyi sevmem ben dedi kuzeyi de getirme bana kimseyle muhatap olmuyorum artık deid
Ne oldu deidm o kadın öyle şeyler dememiş sen uydurdun dimi dedi
Ne alaka sen duymadın mı dedim hiç cvp yok
Bnde gittim o kadına ayy o yanlış anlamış beni cnm sen kusura bakma fln yaptı
Ben evden çıktım gbi aramış ırmak bana geldi senn hakkında bsyler dedi dye
Smdide ne kapımı çalıyor ne bsy bde 3 aylık bebeğe tavır yapio
Çok zoruma gitti onunda bebeği olmuyor dye bn kuzeyi hep veriodum ona sevsin öpsün uyusun dye
Allah'a havale ettim çekildim bnde ama zoruma gitti.
Yüz yüze gelmek istemiyorum gelirsem nasıl hareket edim uzun oldu kusura bakmayın