Görücü usulüydü
İlk goruste aşik oldum
Allah'ın yarattığına çirkin denmez ama ben eşime bakınca. Dünyada bir sen kalsan yine olmaz dedim 7 yıllık evliyim kör kütük aşığız
İlk bi hoşlantiydi sonradan aşka dönüştü
Biz çocukluğumuzu biliyoruz uzaktan akrabayiz ama o zamanları bı dusununce hiç aklımın ucunda gecmezdi onunla evlencegim belli bı yaştan sonra baya bı birbirimizi görmedik 20 yasimda beni bı düğünde gördü 2 gün sonra annesigili gönderdi bizimkilerde zaten tanıdıkları için olumlu baktılar bende bayadır görmeyip.birden görünce çok begenmistim öle oldu bizim şimdi 6 yaşında kızımız 1.5 yaşındada bı oğlumuz var 8 yilimiza gircez çok şükür eşim iyikim herseyim
Ben eşimi ilk gördüğümde gıcık olmuştum arkadaş otraminda tanışık 28 gün içinde ewlendik eşim arkadaşımın arkadaşıydı yanımıza çağırdı kiz arkadaşım geldi oturduk arkadaşım esim bende o zaman lar iş ariyodum esiminde çevresi genişti tanıdığı çok tu kiz arkadaşım da beni gostererrk iş ariyo kankim dedi esime esimde iş var gelsinde yapsin dedi kiz arkadaşım da ne işi diye sordu esimde gelsinde benim telefonumu sekreterligini yapsin dedi gıcık olmuştum orda eşime hiç konusmadim esimle yanimizdan gonderdim sonra baktım kızlar brni ariyo ilede oglan senin numaranı istiyo diye geri kiz arkadaşım gitmiş eşime numarami vermiş olelikle konuşmaya başladı 3 gün sonra sevgili olduk 2hafta sonra ewlenmeye karar verdik ve sonuç 5 yıllık ewliyiz
Ilk gördüğümde dediler ki bu adam dar veya açık giyince kızıyor
O kim oluyor ki bana karışacak ne haddine dedim inadina dar giyindim
1,491,322 soru
24,370,180 cevap
347,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın