Hayatınız bir film olsaydı, müziklerinde hangi şarkılar yer alırdı? Benim hayatımda devlerin aşkı. Ve yanımda sen olmayınca ya sizinki ne olurdu
Allah belanı versin Allah seni kahretsin
Kafalar yine bombaa
Bunlar sjsjsjsjsjj
Eminem - yourself
Biraz düşünmem lazım bebemi uyutuyorum uykum varr
Ibrahim tatlıses Hadi hadi
Bazen neseli muzik olurdu bazen huzunlu
Neseli günler deki gibi
Cennettir dediler gunesin dogdugunu cennet bildim seninle kavustugumuzu... bu olurdu
çavraşamın
olmazsan olmazsan olmaz
sen
Naside gokturk sakin ha.
Sakin ha beni aldatmayasin oralarda
Sakin ha yuregimi yakmayasin derinden.
Sakin ha aglatmayasin gozlerimi
Oldururum kendimi yasayamaaaammmm
Sozleri bu sekilde ama tam anlamiyla oyle degil benim icin oldururum seni yasatmam oluyo benim icin orasi
Bide hasretinle yandi gonlum sarkisi
bu iki sarkiyi soylememin sebebide su biz esimle sevgiliyken farkli sehirlerdeydik hep hasretlik cektik nisanliykende oyle evlendik kavustuk cok sukur ama simdide hamile oldugumdan ve esim surekli gorevlere gittiginden oturu memlekete geldim yine hasret bu ne lan hep hasret cekiyoz biz yaaaa
Bak şimdi nefret ederim ama Ben doğduğumda İki ablam da Ergen yaşlarındaymış ve annem bayağı ileri yaşta iken doğduğum için ablaların benimle çok ilgilenir uyumam için de Dönemin en meşhur şarkısı Yonca Evcimik'ten Aboneyim parçasını çalarlarmış Ben bu şarkıyı duyunca hemen uyumuşum yani istemeyerek Hayat filminin ilk müziğini Ablamlar çaldı zaten
Hayatımın her anının her şarkısını yazıp da konuyu uzatmak istemiyorum bütün hayatımaBedel 2 tane şarkı vardı zaten ergenliğim de Sagopa Kajmer Bir Var Bir Yok
Yetişkinliğin değilse Natacha Atlas gafsa
Derin anlamlar içerirler
eşimle dans müziğimiz şu hayatta en çok hayran oldum insanlardan biri olan Müslüm Gürses'in seni yazdım kalbime adlı parçası
oğlum sa şarkısını doğmadan seçmişti *sen benim gerçeğimsin*
1,491,363 soru
24,370,593 cevap
347,992 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın