0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,552 puan) tarafından
Merhabalar hanımlar :) Ben hamilelikte 7.ayın içindeyim.. Karnımın alt tarafı çok kötü ağrıyor.. Ayıptır söylemesi idrar kesem yerinden sökülecek gibi.. Ayağa kalkınca da ağrıyor, yatakta sağıma soluma dönerken de ağrıyor.. Doktorum beraberinde kanama yoksa bi sorun yoktur, bebek baskı yapıyordur dedi ama ben daha şimdiden dayanmakta güçlük geçiyorum.. İki buçuk ay daha nasıl dayancam bilmiyorum.. Başına gelen ve ağrıyı hafifletmeyi başarabilen var mı.. Gerçekten normal mi bu kadarı.. Dün de kontrolüm vardı, doktor bebekte de, eşinde de, suyunda da bi sorun görmedi ama içim hâlâ rahat etmiyor

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
idrar tahlili yaptı mı canm enfeksiyondan da olabilir 
(1,552 puan) tarafından
Enfeksiyon ağrısına da benzemiyor ama bilmiyorum.. Enfeksiyonda af buyur idrar yaparken ağrı olur, bu normalde de ağrıyor..  Sağlık ocağı da idrar tahlili yapılalı bir ay bile olmamış deyip yapmadı kontrole gittiğimde
tarafından
o değişiyor canım bende endeksiyon cok oluyor ama bir kere olsun yaparken agri olmuyor yaptıktan sonra agri çöküyor ve sürekli devam ediyordu kişiden kişiye değişen bisi  

gün icinde cok haraketliysen ondan da olur bir kac gun dinlen  istersen belki hafifler
(1,552 puan) tarafından
Teşekkür ederim.. Bende yaparken olup geçiyordu genelde ama aradan biraz geçince sağlık ocağına tekrar giderim olmazsa
tarafından
baktirmakta fayda var canım
(1,552 puan) tarafından
Evet.. Ama geçen gittim, daha bir ay bile geçmemiş dediler gerek görüp bakmadılar.. Aradan biraz geçince baktırayım diyorum onun için :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebek artık agırlastıgı ıcn  cok nrmal canm. Donuyo sureklı bası denk gelıyodur ayagı bacagıyla baskı yaptırıyodur cok normal bı durum ama rabbım kolaylıgını verıyo onun.  Sabır cok az kalmıs sag saglım kucafına alırsn ınsallah 
(1,552 puan) tarafından
İnşallah dayanabilirim :) Amin, inşallah.. Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin
tarafından
Amn canm ınsallah
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Doğuma kadar o ağrı oluyor canım bende bazen hareket ettiğim zaman çığlık atasım geliyordu ağrıdan doktorun dediği gibi bebek baskı yapıyor
(1,552 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.. Doktor bebekte falan bi sorun görmedi, ona rağmen içim rahat etmemişti
0 oy
tarafından
Normal canım son ay iyice artıyor o ağrılar bebek büyüdüğü için baskı yapıyor 
(1,552 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.. Doktor bebekte falan bi sorun görmedi, ona rağmen içim rahat etmemişti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
4 cevap 180 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,477,238 soru

24,180,658 cevap

336,315 kullanıcı