0 oy
128 göst.
önce Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından

Hanımlar size bir şey anlatacağım Benim karnımın sağ kısmında çok şiddetli bir ağrı var yani kasıklarımın tam olduğu yerde koltuk altından dümdüz aşağı indiğimiz yerden böyle bir ağrı var Uzandığım zaman orası ağrıyor Kalktığım zaman ağrıyor oturduğum zaman ağrıyor batma gibi bir his var tam 26 artı ve Karnımın diğer kısmı böyle daha böyle şiş gibi duruyor sanki bebek o tarafta da o taraf boş kalmış gibi ne yapmalıyım Bu normal mi bana mı normal gelmiyor Çünkü benim annem hamileyken sürekli bebekleri yerinde mi kayıyordu acaba diyorum bana da mı öyle oldu ya da ben mi çok kuşkucu bir insanım

3 Cevaplar

0 oy
önce (31,623 puan) tarafından

Haftası büyük bazen bi pozisyonda devamlı kalabilir benimki 6-7 aydan itibaren ayağını belli bir yere dayamıştı doğuma kadar öyle kaldı her iteklediğinde çok canım yanıyodu yatamıyordum oturamıyordum doğru dürüst 

-Reklam-
0 oy
önce (1,724 puan) tarafından

Benim ikinci kızımda ağlıyordum resmen. Çok feci acı veriyordu bana sanki karnında taş var gibi. Doktorlar hep dirseği batıyor dedi. Doğurdum geçti çok şükür ama benim ağrı kaburgalarima batiyordu

0 oy
önce (2,274 puan) tarafından

Apandisit olabilir

önce (238 puan) tarafından

O nasıl oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Cio2012 (241 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy