0 oy
3,636 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından
Bugün spiral taktırmak için gittim, ilk defa taktırıcam doktor geç geldi, aile planlaması odası kapandı salı günü ilk oraya git spiralini al öyle gel dedi. Bakır ria yazılı bir kağıt verdi ama anlamadım ücretli mi? 

4 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Aile planlaması da taktirdim hormonsuz olan ucretsiz hormonlu istersen de eczane den alıp ücretli olarak hastane de taktirabiliyorsun ucretsiz 
(285 puan) tarafından
Hormonlu olan hormonsuz olan nasıl oluyor ya yarım ben de gidicem ama detayını bilmiyorum :( bakır olan hormonsuz mu ? Az önce baktım netten biraz tam anlayamadım hormonlu bişey istemiyorum:)
(4,285 puan) tarafından
Bakır hormonsuz canim hormonlu pek tavsiye etmiyorlar sperm ile karşılasinca spiral hormon salgiliyor bakır da işte bakır engelliyor diye biliyorum
(285 puan) tarafından
Evet hormonlu ben de istemem adı yetiyor :) teşekkürler canım yarın bir goruseyim
-Reklam-
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla eczaneden sen aliyorsun hastane takıyor.. bakır olan 10 sene koruyor bir de hormonlu olanlar varmış 3-5 sene koruyormus sonra çıkarmak gerekiyormus
(344 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
(50 puan) tarafından
Devletse ücretsiz takıyor canım ama hormonsuz olanı 
(344 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum
0 oy
tarafından
devlette ücretsiz takılıyor ben 3 kere taktırdım hiç kwndim almadım oara da vermedim sigortasızım üstelik..3ü de ailr planlamasında oldu
(348 puan) tarafından
Canım adetsizken taktirdigin oldu mu hic
tarafından
tabi ki 3.sünü adetsiz taktırdım..doğumdan 2.ay sonra gittim adeti ne zaman olacağım belli olmadığı için hemen taktırmak istesim gebelik testi istediler verdim o gün geç kaldım sonraki gün erken gidip taktırdım 2 senedir duruyor sıkıntı yaşamadım..adeti de takıldıktan 6 ay sonra oldum
(348 puan) tarafından
İnsaAllah bizim burda da takarlar bende gidicem gebelik testini kan olarak mi aldılar canım
tarafından
evet cnm  ya bir gün önceden gidip yaptırman lazım yada sabah çok erken yaptırmalısın sonuç geç çıkabilir
(348 puan) tarafından
Oda bir ayrı dert yav şu kadın olmak niye bu kadar zorrr aggagagag kız acıdı mi takrlarken kimileri adetsiz olunca açıyor diyor
tarafından
biraz cnm inan korkulacak birşey yok
(348 puan) tarafından
Acı eşiğim biraz düşük o yüzden korkuyorum hele doğumdan sonra o çatal masaya çıkmak bana ölüm gibi geliyor artık birde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum zaten vardı da bayadir tetiklemiyordu dogumdna sonra iki ay olmamıştı birde onun üstüne dogumdna kaynaklı basur oldum mu hiç sorma benim dertleri

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 278 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 290 göst.
3 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,342 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,685 soru

24,114,375 cevap

333,145 kullanıcı

...