0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Günaydın kızlar dertleşmek istedim biri bana akıl versin  

3senelık ewliyim nisan oldu olurken bana sordu tektaşmı alyans mı istiyosun die sordu  ve alyans dedım tek bi alyans aldı  bilezikte 4tane aldı bide kolye ve küpe bileklik takım almış hiç görmedim düğünde takıldı  5.düğünden sonra biriken ceyreklerle aldı 2 3 elbise aldı düğün daviyetıyesi dağıtırken gördüm benim takıldıgım konu şu Kaynımım nisanı oldu kıza hem tektaş hem alyans ve kolye almış ve o beyendi bilezide 5tane aldı ve aldığı kolye bana aldiği kolyeden büyük ve zinciri uzun ve kalım 9milyara almış düğün alışverişinde bana 3senede almadığı kadar kıyafet aldı ama lafra bana yaptığını onada yapacakmış tersıne ona bana yaptığının fazlasını yaptı ve herşeyi aradı soruldu bumu olsun bumu yanı bende aldığı kolyeyi değiştir dim model aynı ama kuçuğü ve zinciri inceydı sabah öğrendi dio nie değiştirdin zarar ettın onunla aynıydı arasında 1000tl fark vardı  onunkıyle aynı diemi değiştirdin bende dedim onunkının boyu büyük zinciride kalın uzun dedım ayarı yüksektir diyo sonradan küpeyle bileklik almış  biz bisey dedimizde kıskanıyo olurouz iyece bunaldım 3senedir hesap vermekten bıktık ayrı oturuyoruz ama hep hesap 

7 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Fazlasını yapabilir ben ona takmam sende takma bence canım bu tarz kıyaslamalar üzer sadece ama senin sonuçta onlar artık istediğin gibi değişirsin istersen satarsın yani ona ne hakla karışıyor ki ver cevabını açıklama yapma canım istedi de
(10 puan) tarafından
Canım her konuda aynı perde yi oğlum yırttı ben he zorluklarla aldım onları nie yırttırdınız ya bıde eşimin nişanı atılmış ona aldıkları eşyaları aldım tamam ddım  perdesınden tut beyaz eşyasına kadar hiç yenı eşya istemedim ama zoruma gidiyo en ufak seyde bunu nie yaptın eşim ewe bişey alsa kaynım derdi anneme nie almadın hep bi sorgu kendı ewlendi simdi bide fındık var o toplanıcak tırpanı eşim vuruyo o neymiş yenı eliymiş eşimde yenı ewliyken geldı fındık topladı kimse onu görmüyo yenı gelin geldi köye kocası nereye o oraya kaynanam kalsa haklı cekınıyomuş ama ceneye geldınmı susmuyo cekınen hiç konuşmaz işe geldınmı cekınıyo
-Reklam-
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ailenle mutlu olmaya bak bunlar gelip geçici şeyler eğer seni rahatsız ediyorsa da mesafeli dawran
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Bunda senin verdiğin bı hesap yok ki ? Yani aslında var ama genel olarak alınan eşyalar senin canını sıkıyor belli ki. İstediğine yapsın kendi değerini kendisi belirler emin ol 
(10 puan) tarafından
Aslında şöyle bişey yapsak neden söylemediniz oluyo ayrı ewımız
(14,957 puan) tarafından
Evet kimseye evin ayriysa hesap vermek zorunda değilsin. Bu şekilde alıştırma kimseyi eşine de anlat durumu ben hesap vermeyeceğim de belki anlar
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim boyle adaletsizlikler cogu evlilikte var.ilk gelen ikinciyoe genelde kiyaslar.bana sunu yaptilr ona bunu,bana oyle davrandilar ona oyle diye.ama bunun caresini bulan var mi bilmiurm.sen kendini doldurmakla kalirsin.gormemeye calis
(10 puan) tarafından
Aslında kaynanam ikisine eşit yapıcam demeseydım bukadar takmazdım öyle deyıpte bu adaletsızlık nıe
(895 puan) tarafından
Simdi canim eltin daha cok istemisse kaynananda is bozulmasin diye denileni yapiyrdur.ama egee vicdanlilarsa mutlaka o esitligi farkli zamanda saglar.oyle cok bildigim var iste sana burda az yapmistim bu senin diye bilezik ceyrek vereni.sen kendini bunaltma.suan onlarinda telasi var.mutlu gunlerinde yanlarinda ol.sen boyke yaparsan esininde cani sıkılir
0 oy
(546 puan) tarafından
Boyle kiyas yapma kendi kendini yersin.bana hic bir sey yapilmadi napim intihar mi edeyim?
0 oy
tarafından

Takma kafana yaa ne kadar takarsan o kadar üzer seni bu olay 

0 oy
tarafından
Senin kocan niye yapıyo ki ben olsam yaptırmam eltime kavga çıkarırım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 390 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 627 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 344 göst.
30 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde zelihamert (110 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 658 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,340 soru

24,056,802 cevap

329,947 kullanıcı

...