0 oy
326 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından

Böyle şey mümkün mü? Yani anlaşmalı şekilde tamam verme desem tamam  ama babanın kendi isteğiyle nafakadan vazgeçmesi mümkün mü? 

17 Cevaplar

+2 oy
önce (14,909 puan) tarafından

Kız senin koca da ne karakter yoksunuymuş ya nafaka ödemiyorum diyemez icra ile de olsa alırlar 

önce (82 puan) tarafından

Nafakayı vermemesinde sebep o parayı kendime harcarmışım bebeğe harcamazmışım 

önce (14,909 puan) tarafından

Hakim sana da nafaka yazacak yok öyle üç. Kuruşa beş köfte. Bo.k kafalı herif sinir oldum senin kocana valla kızgın demirle dövmek lazım. Aklı başına gelir lohusa kadını üzüyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (9,304 puan) tarafından

Buna hakim karar verir kocan vermem diyip sıyrılamaz 

0 oy
önce (1,226 puan) tarafından

Buna hakim karar verir ama ben daha nafakasını düzenli ödeyeni çok nadir gördüm 

O nafaka vermek istemiyor çünki nafaka parasını ben kendime harcarmışım eğer velayet onda kalsa o zaman oğluna bakarmış ama bebeğin kırkı daha yeni çıktı ihtimalı yok babada klamasının

önce (1,226 puan) tarafından

Hakim verir nafaka mahkeme çocuğu güvene alır o yüzden nafaka yazılır ama miktarı maaşa göre ayarlanır

0 oy
önce (2,788 puan) tarafından

Hayır değil. Anlaşmalı da zaten her konuda mutabık kalmış olmanız lazım. Yoksa gerçekleşmiyor. Çocuğunuz var nafakadan vazgecme şansı pek yok. Anlaşmalı boşanmak istiyorsa paşa paşa kabul etsin 

Anlaşmalı boşanmak istemiyor işte

önce (2,788 puan) tarafından

O zaman sizin için daha iyi. Çekişmeli de talep ettiğiniz tutara göre hakim karar verir. Takılar vs herşeyi talep edebilirsiniz. Anlaşmalı da genelde pek göz görmez 

0 oy
önce (17,006 puan) tarafından

Öyle kafasina göre vazgeçtim diyemez. İcraya verebilirsiniz. 

Hapis cezası bile varmış

0 oy
önce (1,564 puan) tarafından

Vazgecilmjhor diye biliyorum

Ödemeyende varmış

0 oy
önce (412 puan) tarafından

Canım nafaka davası açarsan 

Ve o ödemez ise 

İcra yoluyla söke söke ödetirler adama 

Maaşı varsa bloke koyarlar para alamaz 

Eli mahkum ödemek zorunda 

0 oy
önce (263 puan) tarafından

Boşanmaya mi karar verdiniz çok üzüldüm bebegin çok küçük rabbim çaresiz bırakmasın inşallah aranız ısınır sevgiyle bağlanırsıniz.

Sorunuza gelince tabiri caizse eşsek gibi verecek ha vermedi mi dava açarsınız isterse 1 sene 2 sene vermesin bundan kurtulamaz.en kötü hapis cezasını çevrilir yani hiç bir şekilde kaçarı yok vermediği aylarda birikir onları da toplu vermek mecburiyetinde kalır.Arkadasimin başına geldi yurt dışında onun kocası vermedi vermedi hapiz cezasına çevrildi tutuklanması var yurda giremiyo.

0 oy
önce (4,125 puan) tarafından

hayır kendi kafasına göre olamaz. 

vermediği aylar için sen şikayetçi olabilirsin. ödemediği zaman da gözaltına alınır. 

ama senin şikayetçi olman gerekir. devlet icra yoluyla alır

0 oy
önce (2,746 puan) tarafından

Kendi hakkınızı da bebeğinizin hakkını da söke söke alın. Adam resmen boşanıp da eski hayatına dönmeye can atiyormus. Yok öyle dünya. Gerekirse düşündüğü gibi alıp nafakayı yeyin yani devlet vermiş bu hakkı. Apt.al apta.l bir meseleyi bu kadar uzatıp saçma sapan yerlere çekip psikolojik şiddetle sizi vazgeçirmeye çalışıyor zaten. Nafakayı vermezse de icra yoluyla alırsınız 

0 oy
önce (4,053 puan) tarafından

Laf dalaşına girme sen o adamla . Seni sinir etmek için söylüyor. Kendini açıklamaya çalışma. Eşin neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Bir bahane bekliyormuş onu da bulmuş. Nafaka yı vermem diye bir şey yok vermek zorunda zaten. 

0 oy
önce (1,778 puan) tarafından

Yani senin kocaya da haklı falan dedikte o da sanki bu anı bekliyormuş mübarek çocuğunu da senden alamaz korkma sür kokan bebeği kimse babasına vermez eşşşşeeeek gibi de paranı ödemek zorunda yoksa hapse girer 

0 oy
önce (16,861 puan) tarafından

Senin kocanda düşman başına... Yeni doğum yapmış kadına çektirdiği eziyete bak Allah vicdan merhamet versin ..Çekişmeli bosan al elinde avucunda ne varsa 

önce (1,520 puan) tarafından

Olay ne abla

önce (16,861 puan) tarafından

Eski postlari var canım evlenirken numara değişmemiş eski sevgilisi ulaşmış kocasida karısına güvenmek yerine olay çıkarmış lohusa kadın daha

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Bende doğum yapdim dava acdim şuan oğlum 2 yaşında daha boşanamadik.bile, nafakayida temmuz nafakasını ağustosa, Ağustos nafakasını Eylül ayında yatırır gecikmeli yatırıyor , kendi isteğiyle vazgeçemez şikayet edin bence

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Kocan karar verse mahkemeler niye var ki , tabiki karar veremez.

0 oy
önce (1,474 puan) tarafından

Hayir oyle bir hakki yok gayette verecek sende çatirrrr catiiiiiirrr yiyeceksin sefan olsun.

Parası batsın birşey demiyorum

0 oy
önce (1,474 puan) tarafından

Tam egoist cikti kocan kendi sana gelene kadar kirk kisi ile takilmistir namusluyu oynuyor onun kadini baskasini sevdi zamaninda.diye yediremiyor.Cocugunu bile.satmis.baksana seni mi tanir bu adam.Kac uzaklas sen bundan

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 635 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 622 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 636 göst.