Yalnız değilsin canım, sakın kendini suçlama ! Bir ara bende kendimle çok savaştım sanırım iyi bir anne olamayacak diye cunki ya temizlik yapabiliyord,yada oğlumla ilgilenebiliyordim onu ilgisiz kendi halinde bırakınca vicdan azabı çekiyordum evi temizleyip toplamazsam kendimi beceriksiz hissediyordum ))
Şuan oğlum daha yeni 15 aylık oldu,malesef hala yürümüyor ama her yere tırmanıyor bir dakika yalnız bıraksam masaya pencereye cama bereye olsa atıyor kendini.Bende temizliği onunla birlikte yapmaya karar verdim )) supuruyoruz bira ona veriyorum siliyorum bir bez ona çok eğleniyoruz akşama kadar isim bitmiyor tabi,yemek yaparken tezgaha alıyorum o kısmı biraz zor olsada iadere ediyoruz hergun disari cikartiryoum falan amaaa aynaya hiç bakipta kendime bakım yapamiyorum eşime zaman ayiramiyorum hepsini birden yapmak imkansız canım,yani yapıyorum diyen illaki farkında olmadan evladına ayırdığı zamandan caliyordur çünkü herkese gün 24 saat bu yüzden rahat ol,bırak eve yetisemiyorsan stres ederek değil bunu çocuğumla oyun haline getir biterse biter botezsede yapacak birşey yok