0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
1 yaşında kızım var maşallah çok hareketli yaramaz 11 aylıkken yürümeye basladi evin heryarafinda heryer dağınık gün boyu hep peşindeyim o dağıtır ben toplarım evi hergun temizlerim temizlemeden rahat edemem cnku heryer toz oluyor yemek çamaşır derken gün bitiyor ve ben çok yorgun oluyormuyorum 1 buçuk aydır hastane köşelerindeyiz burun akıntısı ve öksürük sebebiyle ve ben çok yoruldum ilk defa bu kadar yorgun ve bunalımda hissediyorum kendimi yetemiyorum artık ne eşimle ilgilenebiliyorum nede kendime vakit ayirabiliyorum kendimi nasıl toparlayabilirim bu hastane ilaç olayları gece ateşle beraber acile gitmeler çok yıprati beni  benim gibi kendini kötü hissedenler ne yapiyorsunuzda kendinizi motive ediyorsunuz kızlar benim ruhum çekildi resmen 1 çocukta 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,018 puan) tarafından
Yavrum dertsiz basina dert arama birak ev daginik kalsin. Hicbirsey evladindan ve senden onemli degil. Evet cocuklar hasta olunca biz anneler cok perisan oluyoruz.. Bu gunlerde gececek kendini hu sekilde motive et insallah sagligina kavusur minigin annesi
(392 puan) tarafından
Tabikide öyle şükürler olsun yavrum bana ses oldu ben onun için evimi temizliyorum temiz ortamda oynasın diye amacım ama bu hastane işleri yipratmis olabilir
(2,018 puan) tarafından
Son derece haklisin kuzum benim oglanda hergun dusuyor kalkiyor diye mutlaka süpürür silerim evimi  ama iste hastane isi gercekten zor oluyor boyle donemlerde. Ama sen sakin anneligini sorgulama. Hepimiz boyle zamanlarda yorgun düşüyoruz botkin düşüyoruz insanlik hali bizimde pilimizin bittigi noktolar oluyor
(392 puan) tarafından
Aynen canım çok sağol böyle şeyler olunca moralim düzeliyor ailemden de uzaktayım tekim hepsi üst üste gelince insan ailesini arıyor annem yanımda olsa diyor neyseji sizin gibi iiyi kalpliler sayesinde moralimiz yerine geliyor
(2,018 puan) tarafından
Ne demek canim emin ol burdaki her annenin  yasadigi durum. Insanin evladi gozbebegidir. Ben seniniyi anladim. Bende gurbette gelinim sagolsun kayinvalidemler cok yardimci oluyor ama cocugun hastalansa pesinde annesi olarak bizler perisan oluyoruz. Ama dedigim gibi gececekkj
-Reklam-
0 oy
(53,896 puan) tarafından
eltimim ikiz çocukları var hamile kaldigindan beri hep hastanedeler neler cekti bende onu gördükçe üzülüyorum gercekten cok zor 
(392 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun canım ya gerçekten çok zor rababim hastane köşelerine dusurmesin
0 oy
tarafından

Çocuğu suçlama çocuktur tabiki oynucak yaramazlık yapıcak hastalanıcak şikayet edemezsin hastalanıyo diye 

(392 puan) tarafından
İlk konusmana dikkat et sırf konuşmak için konuşma ben burada bunaldım diyorum demekki kötü hideetimisim kendimi içimi dokmusum  çocuğumu kotulemiyorum kötülemek istesem farklı şeyler yazardım insanların zaten morali bozuk zevk alıyorsunuz böyle yazmaktan
tarafından
Gayet güzel bi şekilde konuştum hayırdır hakaretmi ettim ? Küfür mü ettim ? Asıl sen laflarına dikkat et sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun hey Allah'ım yaa iyimisin sen yanlış okudun heralde
0 oy
tarafından
1 gün temizlik yap 1 gün kendine zaman ayır ev işi nankör günde 3 kere de silip süpürsen yine kirlenir 
(392 puan) tarafından
Ay hemde nasıl üç kere de yapsan 5 kerede yapsan dağınık oluyor
0 oy
(8,239 puan) tarafından
Çocuğum hastayken ben 7/24 ona yapışık olur iyi olacaksın yavrum diye telkinlerde bulunurum işleri gözüm görmez açıkçası. Yorgun iken de kendimi ödüllendirirm sevdiğim şeyleri yerim genellikle
(392 puan) tarafından
Bende öyleyim canım hep yanindayim ilgileniyorim kızım uyuduğu zaman yapiyorjm herşeyimi bu aralar yaşadığım sıkıntılar üst üste gelince yıprandım çok
(8,239 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun yükünü hafifletsin inşallah
(392 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
(906 puan) tarafından
Yalnız değilsin canım, sakın kendini suçlama ! Bir ara bende kendimle çok savaştım sanırım iyi bir anne olamayacak diye cunki ya temizlik yapabiliyord,yada oğlumla ilgilenebiliyordim onu ilgisiz kendi halinde bırakınca vicdan azabı çekiyordum evi temizleyip toplamazsam kendimi beceriksiz hissediyordum ))

Şuan oğlum daha yeni 15 aylık oldu,malesef hala yürümüyor ama her yere tırmanıyor bir dakika yalnız bıraksam masaya pencereye cama bereye olsa atıyor kendini.Bende temizliği onunla birlikte yapmaya karar verdim )) supuruyoruz bira ona veriyorum siliyorum bir bez ona çok eğleniyoruz akşama kadar isim bitmiyor tabi,yemek yaparken tezgaha alıyorum o kısmı biraz zor olsada iadere ediyoruz hergun disari cikartiryoum falan amaaa aynaya hiç bakipta kendime bakım yapamiyorum eşime zaman ayiramiyorum hepsini birden yapmak imkansız canım,yani yapıyorum diyen illaki farkında olmadan evladına ayırdığı zamandan caliyordur çünkü herkese gün 24 saat bu yüzden rahat ol,bırak eve yetisemiyorsan stres ederek değil bunu çocuğumla oyun haline getir biterse biter botezsede yapacak birşey yok
(392 puan) tarafından
Çok haklısın canım benim içinde önce çocuğum önemli tabikide ev iş yemek bahanesi aslında sadece bu hastane işleri çok yıpratıyor geceleri kalkıp acile gitmeler üstüne birde korona korrkusu yaşadım 3 gün yavrumdan uzak durmaya çalıştım neyseji negatif çıktı birsuru skimti beni bunaltti yoksa yavrumdan gelen her yaramazliga razıyım yeterki iyi olsun kuzum çok sağol canım böyle güzel şeyler yazidigjn için
(906 puan) tarafından
Rica ederim canım benim anne olupta ,kendini yeri geldiğinde  çaresiz hissetmeyen,yetersiz hissetmeyen yoktur,dönem dönem hepimiz yaşıyoruz Allah'ım beterinden korusun zor iş!
(392 puan) tarafından
Amin canım aynen Allah beterinden korusun
0 oy
(826 puan) tarafından

Bende senin gibiydim canm hergun ev isi yemek utu derken 24 saat bana yetmiyordu ama baktim artik tukeniyorum haftada 3 gun is tutmaya basladim kendini bosa yoruyorsun ben onu deneyimledim kendine de esinede zamn ayir o gu ler bidaha gelmiyo isi herzamn tutuyosun bi gun tutmayinca inan pis olmuyosun biraz z rahat birak kendini

Buarada suan 3 cocuk ondan rahatladım heralde:'(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 161 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde 03 alihan (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 959 göst.
3 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy