0 oy
764 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

7yillik evli erkek kardeşim .evlendikleri sene tartışma şeklinde şiddet olayı olmuş bidaha yaşanmamış ama bundan kimsenin haberi yok kimseye birşey dememişler bı tane dünya güzeli kızları var 4yasinda . Sorun surda basliyo gelinimiz Instagram fenomenleri gibi özgür gezip tozmayi seviyor evleri kira arabaları yok ama kardeşim gönlü olsun die herau araba kiralardi kardeşimin ehliyeti yok gelinmzin var istediği yere giderdi ve kardeşim karışan biri değil .. zamanında babam anneme karışıyor die kendine söz vermiş ama bu rahatlıkta battı sanırım . külüstür bı sahin almışlar yolda zor gidiyo krediye girmişler kimsenin haberi yok .. anne babam idare ediyorlar faturalarını oduyolar bunlar kedi köpek gibi yiyisiyolarmis sözlü şekilde hep .

Sonradan ortaya çıktı. Bu sefer maddi açıdan rahat olamayınca sen git ikinci işte çalış elalem calsiiyor deyip kafasına kakiyomus bu kardeşimin anlattığı değil herkesin içinde dediği laflar .
ailem genede araları bozulmasin die yardım üstüne yardım bittiler.  evlerindede atismszlar hiç elalem içinde yapaarlar.. ne kardeşim ne gelinimiz altta kalmaz sen cinlisin git hocaya demiş istemiyorum git bize 6ay bakmak zorundasın ananda kal dioyr .. istekleri bitmiyor iş çıkışı onu al bunu getir götürüyor eve çocukla az oynuyor şey diyormuş hadi vaktin doldu cik git evimden.. kardeşim çocuk için psikolga gitti asabiyet bozukluğu var o her erkekte olan bişi sende biraz fazla ilaç kullan demiş doktoru..  şuan daha sakin eşi laf desede ama esinide istiyorum demiş doktor. Gelinde gitmiyor ben deli değilim cinli bosucam dio .. 5aydir bosamiyo çünkü kendi ailesine de gitmiyor rahatı iyi ailesi dağda oturuyor .. geçen gelmiş insancıklar ailesi annesi agliyo sana rahat mı batiyo rezillik yaptığın senin yüzüne baban beni uzuyo.. babam yapmaz abartma dio size iyi baban.kim kimin içini bilir cocuguda rezil ediyorsun dedi annesi.. ama takmıyor anasinida.  babasi geldi hadi yukarı bize bı hafta yukarda kafa dinle ayrilcaksan da bitir ne bu fln kızmış .. kafa tutuyor gelmicm bakmak zorundalar istemiyorum annemle gecinemiyorum dio .adamda seni mi besliceklrr adamı eve alma ama bana baksınlar olmaz istemiyorsan benim yanıma dedi. hani kardeşim cinliydi ya gene adamcağız kayınpederi götürdü hocaya cin min yok nazar var sadece demiş hoca.. sen kızını götür demis hocada.  biz artık şaşırdık napcagimizi bitse daha hayırlı o çocuğa oluyor geçen kardeşim evine gitmiş doktor kayıt istemiş gittiğinde ne oluyor die kardesimde açmış video girişte 5dkka olmadan hadi git ne duruyorsun Dio eşya alıyorum dio kardeşim al hepsini anana götür lala degilim yıkamak zorunda değilim deyince kardeşim kimi kimin evinden kovuyorsun düzelt artık dio kendini duvarlara vuuruyir bagriyor doktor acilen getirin demiş gelmezse ben ulasicm . Annesi diyor evlenmeden öncede vardı yiyip içme gezme arkasını dusunmeme çocuğu olunca düzelir sandım çocuklada ilgilinmiyo boşanırlarsada alırsan çocuğu hiç kizmam dedi anneme .. çok üzülüyoruz

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Guzelim yazdigin sey o kadar karisik ki .Noktasi , virgulu yok .Hic bir sey anlayamadim kusura bakma.yardimci olmak isterdim ama gram bir sey anlamadim.
(45,024 puan) tarafından
Ahaaha kimm kız:D
tarafından
Sürekli post açıyor günlük Bi 50 tane falan :D
(45,024 puan) tarafından
Uhuuu bildim:D
(1,260 puan) tarafından
Demekki kendi postları boşa düşüyor. Oda o yüzden uyarı verip kapattirmaya çalışıyor heralde :)
tarafından
Aman boş işleri seviyor napsın :D
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
E kardeşin acsin bosanma davasi niye cekiyosumuz ki o kadini? 

Çocuk için evli kalmak en saçma şey yani o kadin iyi bi ormek mi kızına? Az mantik.
tarafından
Avukatla konusmislarda çocuk açısından annenin açması gerekms.kardesim açınca çocuğu almama durumu varmis
(7,786 puan) tarafından
Yok öyle bı dünya psikoloji raporu fln isterseniz hatta kadinin ailesinden rica edersiniz tirunlarinin iyiliği icin yardimci olurlar bnce
tarafından
Kadın en son dedi zate alsan kizmam darilmam die .resmen çocuk pislik içinde .bı kere köyden iniyolar dağdan kendi gelmedi çocuğu bırakmış kapidan sokak çocuğu gibi tırnak içleri kapkara yüzü gözü disar pisi en basiti ıslak mendil ile sil üstü başını demiyorum da .genel olarak öyle.ne güzel ciciler aldım ona kıyafetleri tanımıyorum makineye karışık atıyor kaçta yıkıyor bilmem renkler alak Bulak tipi kaymış.
(7,786 puan) tarafından
Kıyafetleri bnde karışık atiyorum yani beyazlari bole ayırmam ama renklerde sıkıntı olmadi hic canm bu konuya degineyim once onun disinda tabi cocugu bi yere birakcaksan bari sil covuk elbet kirlenir..
0 oy
tarafından
Cok zorlanarak okudum. 
tarafından
Düzelttim canm haklısın hızlı yazınca karışık oldu
0 oy
tarafından
Kardeşin açsın boşanma davasını velayet davasını da açsın ki video varsa gelinle ilgili hastaysa vermezler ona zaten çocuğa yazık günah 
tarafından
Kim dört dörtlük.arabamiz olmasada eşim bana asla araba kiralamaz gezeyim die veya bu olanların bı zerrresini yapamam eve almamak yemez yani .şükür öyle bı insan değil ama her adama yapılmaz. Telefonla oynuyormuş oynamayan kim kaldı kimin eşi bişi istediğinde hemen pat diye yapiyor
tarafından
Allah yardımcınız olsun canım en sağlıklı olanı boşanmaları dediğim gibi çocuğa yazık oluyor
(7,786 puan) tarafından
Kiz tabiki de kardesin iyi bile dayanmis
tarafından
Şuan düşünce çok üzüldüm kardeşime daha çok .koca adam annemin evinde Küçüldu sığıntı gibi hissedyr yatağı var ama koltuk tepelerinde uyuya kaliyor
(3,551 puan) tarafından
Eşimle hiç çockları alıp gezmeye mangala gitmedik araba yok die sürekli kiralaylm bikerecik gidelim dior eşim hayır diorm
0 oy
tarafından

2 kere okudum anlamak için kardeşin boşasın onu

tarafından
Düzelttim canm hızlı yazınca karışık oldu.ya avukatla gorusmusler kayıt yokken o açarsa daha iyi olur demis kayıt var acablr yakında aratriyr.birakmam o hareketten sonra dedi
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Allah vermesin bu eğitilmez bu yaştan sonra iyice kendini kaybetmiş Allah kimsenin başına vermesin 
tarafından
Kendini uyanık sanıyor oynatirim fln ama artık kimse inanmıyor yemiyor .
0 oy
(294 puan) tarafından

Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah. Ama kardeşine içim yandı gerçekten. Hayatı zehir etmiş o kadın :(

tarafından
Ramazan önünden beri ayrilar evealmiyor soğudum dedi artık .soğur kim olsa
0 oy
(12,993 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni abini De

Bence boşasın o kadından bi halt olmaz bu saatten sonra 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Helal olsun babasına oh ne güzel demiş ama içimin yağları eridi
0 oy
(208 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım Allah sizinde kardeşinizin de yardımcısı olsun ama aklî dengesi yerinde değil o kadının ya da çok içten pazarlıklı bir insan hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum eksilmesin derdinde kusura bakmasın kardeşin hemen bir avukattan destek alsın kızın ailesi yardımıyla çocuğu da alırsınız o evden de atarsınız böyle bir hakkı yok yani ama hukukî destek şart kendi kafasına göre açarsa her haktan mahrum kalabilir bilginiz olsun kolay gelsin inşallah bir an önce çözülür.
0 oy
tarafından
Abin taşmı demir mi peygamber sabrı varmş böyle bi kafına dayanılır mı rsbbm yardmcısı olsn  en kısa sürede inşlh rabbm akıl fikir versn kadına düzelicek gibi deyl erkek kardeşin hiç boşanmaya kalksa bu sfr nafaka açar valla herşeyini alır beklenir yani 
0 oy
tarafından

Okurken perişan oldum valla :)

Boşasinn kardeşin de ne diye onu nazlatiyor

0 oy
(5,771 puan) tarafından
Kardeşin davayı açsın da görsün bi neyin ne olduğunu.

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 683 göst.
14 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,145 göst.
19 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nurane (758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,410 soru

24,138,912 cevap

334,418 kullanıcı

...