Abim dört aylık evli büyük abimde İstanbul dan geldi zaten gelinimiz o kadar çağırdık ettik hiç bizle yinede ilişki kurmak istemedi hep mesafeli şimdi abimleri davet edecekmiş abimde anlamlara da söyleyelim diyince o zaman hiçbiri gelmesin demiş anneme anlatmış annem niye iptal ettiniz diye sorunca biz gerçekten hiçbirsey yapmadık her zaman ablamla her kahvede misafirde onu çağırdık daha hiç evine bile gitmedik kendi demeden
Mesafe iyidir bence doğru olanı yapıyor
Gelinde bir anormallik yok. Gelin abinleri çağırmak istemiş. Abin neden kafasına göre misafir gittiği yere, misafir çağırmak istiyor ki. Kadın kendi akıl edemez mi çağırmayı ?? Demek ki böyle uygun görmüş. Sizede saygı duymak düşer.
Ama şehir dışından gelıyolar annesınde kalıyolardır ayrı gayrı çağırması da tuhaf degıl mı
Hayır tuhaf değil. Hepsiyle samimi olmak zorunda değil. Hepsini aynı anda çağırmak zorunda değil. Belki kalabalık ağırlayamıyor, ayrı ayrı davet etmek istiyor. Emri vaki yapmak hiç hoş değil. Gereken tepkiyi vermesi iyi olmuş
En haklı yorum misafir gidilen yere kimse kafasına göre misafir çağıramaz ev sahibi ona göre hazırlık yapacaktır yada tek tek ağırlamak istiyordur yafa özel hizmet etmek istiyordur abisi ev sahibine sormuş mu ki misafir davet ediyor gelin tepki vermekte son derece haklı
@Soslu tavuk aynen öyle. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum
Gelin hanımı taktir ettim mesafe herzaman iyidir doğru yolda gelininiz
Akilli gelinin halı başka:D
😂😂aynen öyle
Değişik biriymiş
Ne bilim valla
Vardır bir bildiği demekki bosverin siz de
Bazı insanların bakışı iması yorumları yeter bir sebebi mutlaka vardır.
Bundan sonra nasıl davranmalıyim sizce
Muhattap olma arama sorma gitme . Bu kadar basit .
Valla bende 6 yıllık evliyim görümce mi 1 kere gördüm. Farklı sehirlerde oturuyoruz. Samimi gelmiyor bana arayıp sormam da aynı sizin gelin gibiyim yani o da arayıp sormaz .kafam rahat
Beni istemeyeni ben hiç istemem
Mesafeli davranırım.
Niaşnlıyken nasıldı mutlaka akıl hocası vardır birinden ders almıştır mesafeli ol sana karışıp etmesinler diye. Ben bir şeylerin halı altına süpürülüp orada saklamayı doğru bulmam. Derdin nedir diye sorardım. Ha eğer ben yapmam dersen de mesafeyi sizde koruyun.
Niye akıl hocası olsunki kendi aklı fikri etrafında gördükleri olamazmı ilk günden beri kocamın ailesine mesafeliyim 7 yılda iki eltimi bir kere gördüm oda düğünümde kimsedende akıl almadım tamamen kendi isteğim
Niye üzerine alındın çünkü sen öyle olduğun için. Kendinize gelin ya nasıl bir yer olmuş burası kimse kimseye yorum yapamıyor. Cımbızla hemen işinize geleni veya gelmeyeni üzerine alıp yorum yapma hakkını nerden buluyorsunuz kendinizde. Bu benim yorumum ve bunu post sahibine yaptım sizinle alakası yok yorumumun sizi iki eltinizi konuşmuyoruz. Gider misiniz lütfen
Ahahhahha hakikaten çok komiksin beni ne kadar tanıyıp ne kadar biliyorsun ki öyle olduğuma kanaat getirdin kişi kendinden bilirmiş işi.İstediğim yere istediğim yorumu yaparım insanlar hakkında peşin yargılı olarak akıl alıyordur vs yazma nedenini merak ettim sordum eğer yorum sadece post sahibine yapılıyor olsaydı yorum altları kapalı olurdu değilmi???
Ayy kim ne derse mesafe iyidir 😄 kadın mesafe koyduğu halde arkasından konuşuluyor şuan içki dişli olsa kim bilir neler olurdu
O sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran bundan sonra
Senin için demiyorum ama sorsan eşimin aileside bana bişey yapmadı ama sokulan laflar imalar bakışlar yetiyo mesafe koymaya. Zamanında koyamadığım mesafeyi son bir yıldır koyuyorum gelin aramıyor sormuyor oluyo biz bişey yapmadık oluyo. Bişey vardır mutlaka kişinin kendi kaos bi tip değilse
Yok valla Kur'an'a el basarim ki biz ilk günden beri hep hizmet hürmet ettik daha ne annem babam ne biz evine bı kahveye gitmedik hep çağırdık
Açık yaraya kurt düşmez ya sor hayırdır diye ya da mesafeni koru
Çok şükür abimin eşi abimden önce düşünür abim için ailede skntı yoksa bence fazla mesafede gereksiz geliyor buz gibi olduk ben seviyorum ama bzmkıler de aşırı hizmet bekliyor uzağım ondan ayda yılda idare ediyorum biz hep beraber yaparız hatta gelinden kisme beklemez
Madem o böyle davranmak istiyor sizde onun istediği gibi davranın mesafe koyun
O uzak duruyosa sizde durun boşverin
Valla canım ben 5 yıldır can ciğerdim son bu yıl yapılanlardan sonra mesafe koydum. Ne kadar içli dıslı olunursa okadar sorun çıkıyor. Gerek yok mesafelimi en iyisi. Sizde mesafeli olun. Sizi bağlayan abiniz gelmiş gelmemiş takılmayın aksi takdirde evlilik probleme giriyor. İyi olsunlar gerisi önemli değil.
Ya benim kuzenimin eşi de boyle oysa halamlar fln da cok iyidir kaynanaligu yoktur ama bir degisik.Halam turbanli gelin degil sanki aileyi begenmiyor köylü buluyor gibi hissediyoruz biz yaşlı halamlar biraz köy insani.Baska hic bir sebep kavga vs yok
Valla benim 3 görümcem var.tek gelinim.o da başta yapıp çağırıyordu aynı şekilde bende.sonra zamanla çat kapı gelme cüretinde bulundu.bir değil iki değil.birini yemeğe çağıracak olsqm cümbür cemaat hepsi geliyordu.şimdi hiçbiriyle konuşmuyorum evinede gelmezler.gelinde bunları öngörerek mesafe koymuş haklı da.size zararı hakareti lafı yoksa en güzelini yapıyor,sizde mesafeli oluverin.
Mesafe her zaman iyidir
Gelirinin tebrik ederim
Sizde ona mesafeli olabilirsiniz
1,477,840 soru
24,189,167 cevap
336,807 kullanıcı