0 oy
457 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (667 puan) tarafından
Kızlar abim trafik kazası geçirdi vee leğen kemiği kırıldı 6 ay sırt üzeri yatıcak böyle bi durumla karışan oldu mu düzelir mi ameliyat veya alçı olmamıyo çok ters bi yeri olduğu için

8 Cevaplar

0 oy
(14,197 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende kaza geçirdim belimden 3 kemik kırılmıştı korseyle tedavi oldum abini hiç bilmiyorum Rabbim şifa versin çok zor 
(667 puan) tarafından
Onun da iki yerden kırılmış çelik korse aldırdı doktor kullanıyo bakalım 6 ay sırt üstü yatıcak canım
(14,197 puan) tarafından
Evet hiç kalkmamasi gerekiyor ben sadece lavabo ve yemek yemek için kalkıyordum anı hareket etmesin yoksa benim gibi ömür boyu ağrısı ona baki kalır
(667 puan) tarafından
Oda kalkmıyo canım bu sabah oldu ben istanbuldayım onlar karsta gidicektim gelme dediler bırakmıyorlar kaldım öylece buraya sorayım dedim
(14,197 puan) tarafından
Hasta tuvaleti aldılar mı acaba çok az yürümesi gerekiyor o yüzden benim odama koymuştuk tuvalete bile gidemiyordum afedersin odamda yapiyordum
(667 puan) tarafından
Yok almadılar galiba
(14,197 puan) tarafından
Rabbim şifa versin trafik kazası çok zor bir durum
(667 puan) tarafından
Aminn canım rabbim kimseye yaşatmasın
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bilgim yok sorun hakkında canım ama çok geçmiş olsun 

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah 
(667 puan) tarafından
Amin canım çok saol
+1 oy
tarafından
Fikrim yok canim Rabbim şifa versin inşallah
(667 puan) tarafından
Çok saol allah razı olsun
0 oy
tarafından
Aayy allah yardımcısı olsun mecbur kendi kendine kaynamasını bekleyecek demekki bol bol kemik suyu içsin çok iyi geliyor kırık çıkığa çok geçmiş olsun allah şifa versin 
(667 puan) tarafından
Amin canım saol babamlar aldı içiriyolar
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Ameliyat etmediler mi çok zor bir kırık ya o
(667 puan) tarafından
Ameliyat olucak ya da alcı alınıcak kemik deil canım kemdi kendine kaynaması lazımmış
0 oy
(135 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım biz geçirmiştik ölümden döndük 6 takla attı araba eşimde oldu omurga kemiği kırıldı ameliyat oldu felç riski vardı ona rağmen iyi oldu yani demem o ki zor bı surec ama Allah'ın izniyle iyi olur 
(667 puan) tarafından
Saol canım abiminde leğen kemiği kırılmış iki yerden çelik korseyle tedavi olucak ameliyat falan olamıyo
(135 puan) tarafından
Geçer kuzum Allah'ın izniyle merak etme Rabbim acil şifalar versin inşallah
(667 puan) tarafından
Amin inş
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Yaklasık 4 ay once falan  kaynımda kaza gecırdı. Onunda legen kemıgı kırıldı. Doktor 6 ay yatacak dedı. Ilk 15 gun hıc kalkmadı. Daha sonra yabas yavas wc ye gıtmeye basladı. Bıraz dısarıya yurumeye cıktı. 2 ayın sonunda calısmaya basladı. Su an cok ıyı hıcbıseyı yok. Bıızımkının kabırgasında ve koprucuk kemıgındede kırık vardı. Cıgerı yırtılmıştı. Ama cabuk toparlandı. Sızede gecmıs olsun
(667 puan) tarafından
Amin inş canım valla çok kötüyüm uzaktayım gidemedimde bırakmıyolar gelme iyi diyolar kaldım öyle
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşaallah

(667 puan) tarafından
Amin canım saol

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 686 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,811 göst.
+3 oy
19 cevap 821 göst.
12 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,462 soru

24,085,982 cevap

331,474 kullanıcı

...