Gideceğimiz yere 20 dakika kala kaza yaptık kızlar çok korktuk ama çok şükür birşeyimiz yok şimdi çekici üzerinde sanayiye gidiyoruz 😁
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş şükür ❤️
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ aynen öyle çok şükür evden çıkarken baya okumuştum
Rabbim beterinden korusun canım yinede sadaka verin❤️
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah canım ❤️
Nasıl oldu birisi yüzünden falan mı
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah canım
Kayınpederimin yüzünden ne fren yaptı ne kurtarmaya çalıştı , virajı 86 ile girdi bariyerlere girdik
Yaa Allah korumuş valla tekrar geçmiş olsun ❤️
Yaa çok geçmiş olsun canım Rabbım beterinden korusun inşallah
Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️ amin amin inşallah 🥺
Allah korumuş.
inşallah fazla tutmaz
Çekiciye 1.5 verdik , tamirci de tuttuğumuz bungalovun sahibi çıktı , fazla birşeyi yok dedi. Şimdi bizi başka araçla tatil yerine götürecekler araba da burada kalacak 😁
çekici fiyatı normal, geçende bizim araba bozuldu biz de o kadar verdik. ama tamirci iyi denk gelmiş 😂
Gözde 10.400 tuttu aldık arabayı 🤭
Bununla gelmiş geçmiş olsun bacım 🥺
Allah razı olsun inşallah bacım
Geçmiş olsun rabbim beterinden korusun 🤍
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun inşallah ❤️
Gecmis olsun gülüm tuh
Allah razı olsun inşallah canım ❤️ iyiyiz şükür yerleştik
Geçmiş olsun
Allah razı olsun inşallah canım
Gecmis olsun Allah beterinden korusun insallah 🤲 biz ilcemizde yasanan trafik kazasindan malasef yastayiz🥺 rabbim hepimizi korusun insallah
Ne oldu göremedim
Bizim burda canim siirtin ilcesinde 5 genc arkadas 18 19 yaslarinda trafik kazasi gecirdiler iki kisi hayatini kaybetti 🥺
Amin inşallah canım benim, Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah ya genç ölümler çok üzücü 🥺
Amin insallah canim Allah razi olsun 🤲
Ay allah kurumuş dikkatli olun allah kaza bela vermesin bizde yollardayız rabbim yolumuzu açık etsin
Aminn inşallah canım benim ❤️ Allah'a şükür bizde birşey yok , kaza yaptığımız yerde karavan satan bir yer vardı Allah razı olsun inşallah kadından kendi çekicilerini çağırdı baya indirimli getirdi bizi , tamircide bungalovu tuttuğumuz yerin ortağı çıktı 😁 bizi başka arabayla getirdiler
Verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun
Allah razı olsun inşallah canım çok şükür
cok gecmisilsun bi sadaka falan verin . su dolandirilma ihtimali olmayan sapanca tatilimi 😂😂 bu sapancada bir sakatlik var bak dilandirilmasanizda kaza atlatmissiniz☺️ saka biyana alah korumus
İsim verirmsnz merak ettim nasıl
pyramit deluxe gttik biz ikinci seferde ets den rezervasyon yapip guzeldi o.
ilk dolandirildigimiz yer instgramdaydi surekli isim degistiriodu mesut mu mahmut mu neydi para odedigimiz ibana
5. Senemiz olacak Sapancadayız her yaz 😄
evliyken iki kere gttim ben biri dolandirildik digerinde kaldik :) universtedeyken cok giderdik manitayla😂😂😂🤭🤭🤭🤭
Bu aralar böyle yerlerde gizli kamera çıkıyor dikkat etmekte fayda var😁
Çok geçmiş olsun Rabbim korumuş hepinizi
Allah razı olsun inşallah canım benim aynen öyle şükür Rabbim'e
Çok geçmiş olsun bacım Allah korumuş
Aynen öyle canım verilmiş sadaka diyelim Allah razı olsun inşallah
Çok geçmiş olsun ya
Allah razı olsun inşallah canım ❤️
Sadaka verin bence😧 geçmiş olsun inşallah olmasın aman dikkat bacım.
Döndüğüm gibi vereceğim inşallah canım
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Tabiki döndüğüm gibi ilk işim o olacak elhamdülillah iyiyiz cana gelmesin mal olur bir şekilde
Tabiki mal bı şekilde yerine geliyor keyfinizi kaçırmasın Allah korusun bayramda burda kaza oldu 10 yaşında kız çocuğu oldu yarrabbi sen koru
Geçmiş olsun Sümeyye. Sadaka yazısını görünce paylaşmak istedim. Şefkateli derneği güvenilir bir yer. İstersen bak İnstagram dan. Oraya da yapabilirsin,fikir olarak sundum. Gazzenin gerçekten ihtiyacı çok 😔
Canım Büşra'm kalbinden öperim ❤️ Instagram kullanmıyorum ama bir şekilde ulaşırım teşekkür ederim ❤️
Rabbim kabul etsin,arttırsın inşAllah 🤲🏻❤️
Canım benim çok geçmiş olsunn rabbim korumuş Allah'a emanet olun cocuklari ve seni öpüyorum❤️
kusura bakma yeni gördüm postunu çok girmiyorum buraya postlar gidiyor tabi bakmayinca
Estağfurullah canım Allah razı olsun inşallah teşekkür ederim geçti gitti bile
Tamam cnm çok şükür daha hatırlama
Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️
1,488,185 soru
24,326,467 cevap
345,510 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın