+1 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (3,519 puan) tarafından

image

:angry: uçkur duskunleri pislikler kadın yapsa namus diyip öldürürler erkek yaparsa affet erkektir yapar zihniyeti öldürmek gerek 

6 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Aynen öyle canım o kadar haklısın ki erkek aldattimi erkektir aldatır diyorlar çoğu zihniyetsiz insanlar gerçi eşitlik denen bişey yok ne beklersinki
(1,721 puan) tarafından
En kötüsü bazı zihniyetszler normal leştriyo adamlarn aldatmasnı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle bir tanidgim var kadınin kocasi senelerdir karı kiz peşinde ve kadın sürekli agliyo bosanacakti 5-6 ay önce dava falan açtı ama 3 çocuğu var çocuklar cok ağlamış biz ortada kaldık anne sen bizi bırakacan diye oyellikle döndü evine ama hala aynı tas aynı hamam geçen yine çok ağladı çok üzüldüm inşallah o serefsizden boşanır 
(13,307 puan) tarafından
Senelerdir öyleyse niye 3 çocuk! Çok mu şart o çocukların da hayatını karartmak
tarafından
Bende bilmiyorum küçük yaşta evlenmiş 12 senedir kaynana yanındaydı yeni evu ayrıldı ama kocasi adam değil maalesef onun çektiğini kim çekti acaba Allah yardımcısı olsun çok üzülüyorum valla
(13,307 puan) tarafından
İnşallah boşanır cidden zor bir durum tavır koyulmadığı sürece de devam eder
0 oy
tarafından
Şu ülkede kadın hakları daha da güçlü olsa,iş para desteği sağlasa devlet eminim boşanan çok kadın olurdu.
0 oy
tarafından
Cahil döneminden gelen gelenek hala devam ediyo kız erkek ayırımı kadın yaparsa namus erkek yaparsa o erkektir ona bir şey olmaz Allah kitabinda erkeğinde iffetinin olduğunu bilmeyen insanlar düşüncesi 
0 oy
tarafından
Malesef boşanmak isteyen o kadar kolay bosanamiyor bu ülkede ne yazikki aileleri tarafından sahiplenmeyen kadınlar var ne yazikki karakola gittiğinde eşindir çocukların için sabret diyen polisler var ne yazikki şikayetci olduklarinda ölüm tehdidi alan kadınlar var korumayan bir devlet var yada herseyi göze alıp boşandığında sokak ortasında yada bir kafede ya boğazını kesecek yada kurşuna dizecek celladı var kadınların 
tarafından
O yüzden evliliklerin çoğu mecburiyet üzerine devam ediyor ölmemek için hergün yaşayarak ölen kadınlar var
0 oy
(386 puan) tarafından
Valla bazi kadinlar donununu yikamayi gectim cocuk yapip el opturmeye getirmesini bekliyo oyle tek celse falan değil 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 447 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,016 göst.
7 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyza5426 (329 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 628 göst.
22 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Egeninannesi1 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,119 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,061 soru

24,177,855 cevap

336,209 kullanıcı

...