0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar dun kontrole gittim nöbetçi doktor alttan muayene olmakta zorluk mu cekiyorsun dedi sustum öyle sasirdim doktorun not dusmus dedi bende bisey demedim benim korkum alttan muayene olurken kendimi kasarsam ya bana sen muayene olmakta zorlaniyorsun sezeryana alicaz seni derlerse hayir illa normal dogum olsun diyebilir miyim napicam ilk defa boyle birseyle karsilasiyorum

14 Cevaplar

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Bunun için sezaryen yapılmaz
-Reklam-
0 oy
(8,695 puan) tarafından
Ne alaka anlamadım ayrıca çatı muayenesi den neden korkuyosun okadar korkulcak bişey değil o ben yaptırdım acimadi bide okadar canım tatliyken.
tarafından
Muayene ediyor muayene olurken biraz kastigim icin yazmis hemen kasan insan uc kere nasil muayend olsun uc kere oldum
(8,695 puan) tarafından
Bende kastım kendimi hatta ilkde bacağımı kapattım onlar sakin ol kasma kendini hiç dediler böyle saçmalığı ilk defa duydum
(96 puan) tarafından
Ay ben çok korkuyorum valla doğumda zaten saate bir açıklığı kontrol ettiler mahvoldum ya
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Devlet hastanesinde sezeryan yapin deme lüksün yok 
tarafından
Sezeryan istemiyorum zaten ayrica ozel
(7,617 puan) tarafından
Insallah normal dogurursun sanci gelince istesen de durmuyor
tarafından
Allah razı olsun canim benim Allah gonlunde ne varsa hayirlisi ile nasip etsin sen bana o duayi ettin ya Allah da butun dualarını kabul etsin
0 oy
tarafından
Özelde senin istediğin oluyor bebekle ilgili bir sıkıntı olmadığı sürece. Bende çok korkuyordum canımda acıyordu kendimi kastığım için sezeryan istiyorum dedim ama sen istemezsen zorla yapmazlar 
0 oy
tarafından
Yok canım sanmam
0 oy
tarafından
Benim arkadaşta çok kasmis kendini. Özel doktor sen böyle yaparsan normal doguramazsin demiş. Kıza sezaryen teklif etmişti. O da hemen atlamış :)
0 oy
tarafından
Ben aşırı kastım kendimi nefret ettim igrendim doğumdan sonea bile aylarca rüyamda görürdüm. Ama normal doğurdum. Ne sancı ne doğum anı hiçbiri o alttan muayene kadar rezil gelmemisti bana  da
tarafından
Valla öyle acisi sizisi ne olursa olsun normal dogum olur ınsallah ama o alttan muayene berbat bisey
0 oy
tarafından
Yapılamaz merak etme ben korkudan yataktan geri geri gidiyordum  nerdeyse düşecektim yine de normal yaptılar:))
tarafından
Teşekkür ederim canim icim rahatladi
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ohooo o kdr kolay almıyolar sezeryana özellikle devlette snn yada bebeğin büyük riski olmalı yoksa mormale devamke
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Normal ol canim sezeryanla ugrasma
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Hayır bundan sebeb sezaryan olmaz
0 oy
(163,471 puan) tarafından
yapmazlar tabiki 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Neden çatı muayene oluyorsun ki ben hiç olmadım doktor 1 defa sordu kabul etmedim oda hamileliğin başındaydı sonrasında doğuma kadar hep ulturasondan muayene oldum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 445 göst.
3 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
+2 oy
3 cevap 190 göst.
+2 oy
8 cevap 420 göst.

Kategoriler

1,474,826 soru

24,145,274 cevap

334,642 kullanıcı

...