+2 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (1,035 puan) tarafından

Kızlar bugün 35+6 oldum birkaç gündür adet ağrısı gibi ağrım vardı doktor ebe alttan muayene etsin açılma var mı dedi

Sizce alttan muayene edince açılma yoksa yine de doğum tetiklenir mi acaba benim gibi olup açılmasına bakılan var mı Bu haftalarda

3 Cevaplar

+3 oy
tarafından

27 den beri açılmaya baktırdım ilk gebelikte tetiklemiyor öyle olsaydı ben 7. Ayı görmeden doğum yapardım hemde açılmam vardı o haftalarda. Doğumum 24 saat sürdü 

(1,035 puan) tarafından

Şu an uzun aralıklı canım zaten hiç açılma yok dedi bugün ebe ama demek ki olacak değil mi yoksa muayene ettiği için mi geldi lekelenme ama ağrı da var en son yarım saat önce falan oldu O çok şiddetliydi şu anda da var ama böyle hafif hafif çok hafif yani

tarafından

Daha tam sancın yok canım ☺️ sürelerini ve bebek hareketlerini takip et 

(1,035 puan) tarafından

Karnım taş gibi oluyo sancı vurunca

tarafından

Normal o ☺️ doğum sancısı öyle olur ama daha doğumu başlatacak sıklıkta değil

(1,035 puan) tarafından

Evet canım üçüncü benim ama inan sanki ilk gibi sunanda korkudan ya 

-Reklam-
+3 oy
(822 puan) tarafından

Yok tetiklemez zaten acilman oldumu evet acilman var deniyor benimde 36da sancım oluyodu bebek aşağı düştüğü içindir 38.5 te doğurdum 4.cu oğlanı🙂rabbim isteyene nasip etsin 

(1,035 puan) tarafından

Sağ ol canım Allah razı olsun içimi rahatlattınız vallahi

+1 oy
(589 puan) tarafından

Yok canm kendiliğindwn açılma olmayınca ne kadar muayene olsakda açılma olmuyor

(1,035 puan) tarafından

Karnım agriyo canım ya iyice de arttı 

(589 puan) tarafından

Önceden de ağrın varmış muayeneyle birlikte de arttıysa belki doğumdur 

(1,035 puan) tarafından

Gram açılmam yokmuş canım 

Ama çok yorulduğum için evde ondan olur dedi dinlenemiyorum hiçbir şekilde hem de uyuyamıyorum da rahatsızlanıyorum yeni 11 aylık olan bebeğim var gündüz onunla ilgilen 5 yaşında oğlum var onunla ilgilen 😢😢😢

(1,035 puan) tarafından

Ebe açılma yok dedi dst de sancı da çıkmadı eve geldik şimdi iyice karnım ağrıyor bir de hafif pembe lekelenmem var acaba açılmayı kontrol et de ondan olur mu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 268 göst.
0 oy
7 cevap 178 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 306 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,454,833 soru