0 oy
1,067 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum vallaha :D Nisa diye bı arkadssim var iki gündür sancı çekiyor diyorum bacım belki yalancı sancıdır ama sen gene de bı doktora git ben anladım normal sancı olduğunu ama onu korkutmak istemedim dedim işte duşunu al yemeğini falan ye bı acileden giriş yaptır sadece nst ye bağlarlar 38 haftanın icindeydi işte dedim dedim gitmedi dün gece de en son 12 de konuştuk hala ara ara sancısı geliyordu ama ne Nisan ne suyu gelmedi diye bende dedim heralde gerçekten yalancı sancı sonra bı gidiyo doktora bı nst ye giriyor sancı çoktan başlamış yetmemiş doktor açılmaya bı bakıyo 5 cm acilms doktor acil doğum haneneye in demiş niye demiş kızım sen Allah'tan yolda doğum yapmamissin niye şimdiye kadar gelmedin demiş güle oynaya doğuma almışlar gece de 3 de doğum yapmış normal olrak şükürler olsun ki Aras oglumuz da anası da iyi fakat dikişi varmis ağrısı varmış onlarda normal Rabbim hepimizi tex zamanda kurtarsın inşallah :))

14 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Bende öyle gittim doktora güle oynaya :) taksiciye abi arabana isedim özür dilerim kartını ver eşim yarn temizlesn dedim. Meğer o suyummus :D suyum gelmiş ben isedim sandim :D adam da olsun abla taksiyiz biz kusan sıçan cok demişti :ermm:

(1,500 puan) tarafından
Hahahhshsgd yanii
(1,331 puan) tarafından
Sabah sabah iyi güldürdün beni allahta seni güldürsün ❤
tarafından
Aa hepimizi inşallah ❤️❤️
(929 puan) tarafından
Kız sesli güldüm yeminle :)
tarafından
Haha ❤️❤️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İyi olmuş boşver evde çekmiş sancısını gözünüz aydın olsun 
tarafından
Çok çok sağol bacım, ya bizim içinde evde olması iyi oldu ama korkum eşi gececi falan çalışıyordu o yokken gce bişey olursaydi ama şükürler olsun ki ikiside sağ sağlim kurtuldular :))
tarafından
Normal sancı suni sancıdan daha mi az?
evde cekilcek bi sanci degildi bana evde öyle sanci gelse ben direk giderdim
(13,306 puan) tarafından
Allaha bin şükür normal doğurmadım ama suni daha zormuş
tarafından
Vallaha o hiç suni sancı almadı normal sancı da bacım kişiden kişiye değişiyor o 5 kadar evde dayanabilmis ben 7.5 cm kadar hastahanede dayandım sonrasında çocuğun hayatı riske giriyor diye sezaryene aldılar
tarafından
Bnim hic oyle çekilmez bi sancım olmadı bel ağrısi oluyodu sadece suni sancı cok zor tarifsiz üstüne bide vajina genişledi insAllah kücülür bilseydim sezeryan olurdum valla ya :(
0 oy
tarafından
Ya ne güzel işte .ben o kadar normal doğum için cirpindim.kiz olmadı nasip 
tarafından
Bende 3 gün normal olsun diye çektim 7.5 cm ile sezaryen oldum şimdide 34+5 yarın kontrolum var bakalım oğlum için doğuma gün vericekler mi :)
tarafından
Valla kuzum ilk gebeliğim 43 . Haftaya dayanıyordu :))) ..
Kanamayla gittim sancı yok 2 cm açılma tek vardı 12 saat suni verdiler banamisin demedi hemşire diyor ben ne zman gelsem seninnyuzun gülüyor sanki ben doğuma.geldim.sen değil diyordu:)) sonunda sezeryan oldum . İkincide de  muayene diye gittim bebişim sınıra dayanmış ha doğdu ha doğacak ısrar ettim normal.dogum diye ama yok doktor kızdı bana hemen ameliyat tarihini  saatini yazdı :))

Rabbim senide tez vakitte bebeğime kavustursun saglicakla
tarafından
Bende yarın gidicem kontrele eşime akşamdan tembih ettim vallaha 1 haftadır ameliyat yerimde ağrı var diye yarın olurda doğuma falan alırlar yatış falan verirler çocuğun esyalari benim eşyalarım hep burda diye gösterdim o çalıştığı için kayinpederimlr gidicem yarın bakalım doktor ne dicek :))
0 oy
tarafından
O da bişey mi ben 6 cm le hityim hastaneye bana kalsa gitmezdim de Kız kardeşim zorla gönderdi görümcem zorladı :D maşallah kız o da ben gibi sancı hissetmeniş
tarafından
Yok hissetmedi dehil yarım saatte bir konuşuyordk belim belim diyip agliyodu ama sancısı 20 30 dakika da bir geliyordu ondan zaten pek oda takmadı :D ama doktoru da demişti ona bı dahaki kontrole kadD bı bakmışsın oglus gelmiş diye :D
tarafından
:D Ay ay iyi maşallah
0 oy
tarafından
Ne büyük şans 5 cm açılma olması
tarafından
Tabikide ama evde tek olması beni korkutuyordu şükür ki kurtuldular
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Bende hafif hafif sancım vardı duşumu felan aldım dakika tutuyom5 dakikaya geliyo ama cok hafif bi gidelim doktora dedim eşim geri geliriz sende doyuracak tip yok dedi gittik doktor ön muayne etti yatış dedi gidiyoduk doktorla odaya eşime bişey diyecem dedim doktor doguruyon 1 saat sonra söylersin dedi ebe geldi ben telefonla haber veriyom Ablama felan doktor bekliyo başımda niye bekliyon dedi ebe doyuracak9 santim acıklık var dedi Bende mi demişim ebede hic öyle gözükmüyo dedi maşallah diyin nazar deger doguramazsam felan nasıl oldu Bilmiyom hemen dogu verdi maşallah rabbim herkese benim doğumundan nasip etsin
tarafından
Hayy maşallah ya :)) keşke herkes senin gibi olsa :D benim anneme de 4 serum suni sancı vermişler benim doğumumda bana mısın dememiş sonradan suni sancihi falan kesmiler 2 gün hala yatarken hiç biseu yapmazken kendiliğinden birden açılma başlamis 1 saatte ben doğmuşum
(1,275 puan) tarafından
Allah razı olsun zeynebim67 sende kucağına alırsın sağlıklı sıhhatli inşallah
(1,275 puan) tarafından
Annen baya uğraşmış inatçı cıkmışsın bacım sende eşim doğum kolay ne var ben arabadan can ta getirene kadar doguruyo benim hatun diyo
tarafından
Amin canm Allah razı olsun
tarafından
Vallaha öyle babamda aynısını diyor sanırım şuan ki inadım da ordan geliyor anlamış değilim bende :D şuan düşünüyorum bende 3 gün sancı çektim kendi sancimla 7.5 cm açılmam oldu bana niye suni sancı vermediler acaba :D
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Sancısı olan insana yemek ye git denir mi kız? Birde anladım diyorsun gerçek sancı oldugunu.. Doğum 2 3 saatı bulsa doğuma kadar anca erirdi o yemek ve kadın doğurur Ken işerdi. Çok var öyle olan. Ac gitmesi lazım. Lavman da yapsalar doğuma yetişmezse altına ıçırırsn kadını.. Güle güle büyütün bebeğinizide.. 
0 oy
(597 puan) tarafından
Sağlıkla büyütsün arkadaşın darısı başıma
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Yaaa darısıda bana insallah :) 
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Ne güzel hastanede maf olmamış:D

0 oy
tarafından

Bende ayben öyleydim ama benim açılmam 8 santimdi gittiğimde :D

0 oy
(1,107 puan) tarafından
Allah'ım tüm hamilelere yardım etsin çok korkuyorum ya :( birde ben hayırlısı ile doğum yapsaydım
0 oy
(4 puan) tarafından
Ben ilk çocuğumda 8 cm açıklıkla giriş yaptım hastaneye yarım saat geciksem yolda doğacaktı herhalde :D 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 426 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 790 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,323 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,084 soru